Промоутърът Димитър Ковачев – Фънки се завръща на екран с

...
Промоутърът Димитър Ковачев – Фънки се завръща на екран с
Коментари Харесай

Фънки: Ще се стопя до 100 кила


Промоутърът Димитър Ковачев – Фънки се завръща на екран с 11-я сезон на „ Като две капки вода “, който ще тръгне след броени дни.

 

Той още веднъж ще прави оценка безпощадно осъществяванията на звездите-имитатори и ще повдига настроението само че феновете с чешитските си мнения. Култовият рокаджия е от хората, които в никакъв случай не изпадат в меланхолия и не губят възприятието си за комизъм.

 



Споделя, че в последно време съумява да държи кръвното си в естествени граници като приема постоянно медикаментите, предписани му от медици. Твърди, че е по-добре отпреди, само че добавя, че в този момент се е появила и висока кръвна захар, само че е взел ограничения и за нея.

 

Дори от известно време е минал на диета. Отпреди няколко дни е понижил и пиенето и към този момент го кара по-полека, защото има вяра, че алкохолът е този, който вкарва повече захар в организма даже от храните. Категоричен е обаче, че няма по какъв начин да спре тотално алкохола. 

 

От думите му излиза наяве, че при него нещата стоят по-различно – може да се направи на „ маймуна “, а на сутринта още веднъж да стартира с ракията, защото не го мъчи махмурлук. Тъй като се познава доста добре, към този момент се пробва да внимава да не прави такива „ простащини “.

 

Разкрива, че сложили връх с още двама другари, когато единствено в границите на една вечер обърнали 140 текили.

В нередки случаи са засядали с компания на маса по обяд и са ставали към 1-2 часа сутринта. Пие водка, текила и ракия, само че е безапелационен, че водката му се отразява най-добре на кръвната захар.

 

Колкото и изненадващо да ви звучи, е повел борба с килограмите. В рамките на две години е съумял да смъкна 15 кг. и към днешна дата тежи 115 кг. като преди този момент е бил 130 кг. задачата му е да се стопи до 100 кг. Не си дава доста напън, само че не отхвърля, че му е мъчно. Крои проекти в скоро време да стартира да се движи малко повече, както и да плува.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР