Промените в Закона за енергетиката все още не са уточнени,

...
Промените в Закона за енергетиката все още не са уточнени,
Коментари Харесай

Промените в Закона за енергетиката не са уточнени, заяви Симеонов

Промените в Закона за енергетиката към момента не са конкретизирани, сподели пред публицисти вицепремиерът Валери Симеонов, запитан дали ще съумеят да прокарат измененията в закона, тъй че да бъде предпазен държавният интерес по договорката с ЧЕЗ.
Там има два детайла, които към момента не са съчетани, кой би трябвало да прави предварителната инспекция на собствеността, с оглед отбрана на националните ползи. Предстои текстовете да се доизяснят. Няма безапелационни текстове, макар че доста спекулират с това, че има подготвени оферти, само че импортираните досега страдат от сериозен юридически недостиг, разяснява вицепремиерът. По думите му следва да се поработи още малко върху тези текстове и не би трябвало да се бърза. Естествено, би трябвало да се даде сигурност на обществото, че при едни бъдещи покупко-продажби ще бъдат предпазени ползите на огромни групи от хората, добави Валери Симеонов, представен от " Дарик ".
На бележката, че договорката за ЧЕЗ към този момент е подписана и се чака заплащане, и дали ще има метод с измененията тя да бъде спряна, Валери Симеонов отговори, че няма информация договорката да е подписана. Има прелиминарен контракт, няма привършване на договорката. Знаете доста добре, че договорката е завършена, когато се осъществя заплащането. След като няма заплащане, няма договорка, в живота също е по този начин, добави в коментар вицепремиерът.
В отговор на въпрос, че в съветската преса е имало и позитивни мнения за думите на Валери Симеонов по отношение на съветския патриарх, Симеонов разяснява, че това не значи нищо друго, като се изключи че огромна част от съветското общество не утвърждава " агресивното държание " на така наречен втори външен министър, в случай че не и първия, на Русия.
С този жанр на държание Русия може да си основава единствено злост, това не е метод за изложение на позиция, когато си поканен с почитание и нужните детайли на благодарност, по този метод да приключиш визитата си, по който го направи патриарх Кирил, разяснява Симеонов. Той добави, че първи е споделил, че съветският патриарх има държание на политик, а не на духовно лице.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР