Промените в закона, които се предлагат, не са от сега.

...
Промените в закона, които се предлагат, не са от сега.
Коментари Харесай

Автошколите: Отношението на транспортното министерство е обидно

Промените в закона, които се оферират, не са от в този момент. Те се оферират две години и не могат да минат, тъй като има алена лампичка откъм гърба - твърди се, че има компании, които лобират за това. Казаха, че инструкторите не заплащат налози, което не е правилно. Може да има и такива хора, само че по тази причина има Национална агенция за приходите, инспекции и полиция. Нищо ново не се вкарва – първо бяха селфита, след това други приложения на телефоните, електронно следене. Отношението към тези хора е обидно.
Това съобщи пред bTV ръководителят на Съюзът на българските автомобилисти Емил Панчев.

Изказването му идва на фона на днешния народен митинг, в който се включиха представители на сектора. Автоинструктори извършиха площада пред паметника на Цар Освободител.

Председателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов съобщи, че управлението на ИА „ Автомобилна администрация “ демонстрира непросветеност по отношение на отговорностите си.

" Няма задоволителен брой изпитващи сега, което значи, че изпитите закъсняват доста във времето, а това основава корупционна среда избрани хора да се явяват малко по-рано на изпит, в сравнение с останалите. Това управление не можа да откри 30 или 40 души, които да организират тези изпити. Щом те не могат да управляват тази администрация са длъжни да си отидат “, съобщи още Иванов.

Той добави, че едно лице в продължение на 10 година се пробва да вкара електронното следене в сектора. То е било и единственото, което не е участвало на днешния митинг. Отказа обаче да приказва с имена.

Двамата представители на сектора завиха, че подозират корупционна скица зад предложенията за поправки
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР