Промените в закъсалия отбор на Химки продължават след катастрофалното представяне

...
Промените в закъсалия отбор на Химки продължават след катастрофалното представяне
Коментари Харесай

Химки посочи вратата на две от звездите си

Промените в закъсалия тим на Химки не престават след пагубното показване на отбора в Евролигата. След като баскетболният тим се раздели със старши треньора Римас Куртинайтис преди седмица, в този момент и две от звездите на отбора го последваха. Клубът е освободил крилата Йонас Йеребко и Грег Монро заради персонални аргументи.

BC Khimki terminated the contracts of and due to personal circumstances of players. We thanks them for the time spent with the club.
— BC Khimki (@Khimkibasket)
30-годишният някогашен състезател на Детройт Пистънс Монро дойде в Русия през лятото на предходната година и се появи в 15 мача за Химки, записвайки приблизително по 12.6 точки и 6.3 битки. 33-годишният Йеребко, който укрепи отбора през 2019-а след дълготраен престой в НБА, оставяше по 10.8 точки и 5.8 битки в 24 дуела за сезона.

Химки е с ужасяващият баланс от единствено 2 победи и цели 19 загуби в Евролигата, където разумно заема последната позиция. Във ВТБ Лигата тимът също не се показва съгласно упованията и е на 8-о място с актив от 5-6.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР