Промените в ръководния състав на Апелативен съд – Бургас бяха

...
Промените в ръководния състав на Апелативен съд – Бургас бяха
Коментари Харесай

Ето какви са промените в ръководния състав на Апелативен съд – Бургас

Промените в управителния състав на Апелативен съд – Бургас бяха публично обявени на заключителния брифинг за 2018 година на административния началник арбитър Деница Вълкова.

С решение от 04.12.2018 година Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет, по предложение на ръководителя на Апелативен съд – Бургас, насърчи заместник-председателите Златинка Иванова и Емилия Нашева с отличие " персонален почетен знак първа степен – златен " за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества.Съдиите Иванова и Нашева бяха освободени от служба заради настъпване на пенсионна възраст.

На срещата с публицисти арбитър Вълкова изрази своята благодарност към досегашните ръководители на Гражданското и Търговското поделение в Апелативен съд – Бургас и им благодари за отличното взаимоотношение и за реализирани професионални стандарти във връзка с срочност и качество на правораздаването.

" Заявявам  пред вас и своята убеденост, че новите зам.–председатели ще съумеят да поддържат и да надградят тези високи стандарти на работа “, уточни арбитър Вълкова.Двамата нови заместници на административния началник бяха гласувани от Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет и следва да встъпят в служба. От 23 декември арбитър Румяна Манкова ще управлява Гражданското поделение на Апелативен съд– Бургас, а от 11 януари 2019 година арбитър Павел Ханджиев ще застане отпред на Търговската гилдия.

Председателят на Апелативен съд – Бургас осведоми публицистите за решението на Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет, с което са одобрени " Стандарти за независимостта на правосъдната власт “ и оповестени на уеб страницата на Висшия правосъден съвет.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР