Промените в Ливърпул през идното лято няма да бъдат само

...
Промените в Ливърпул през идното лято няма да бъдат само
Коментари Харесай

Ливърпул си хареса спортен директор, който е близък до Клоп

Промените в Ливърпул през идното лято няма да бъдат единствено на трансферния пазар. Мърсисайдци са в търсене на нов състезателен шеф, откакто стана ясно, че след една година работа на този пост Даниел Уорд ще напусне своята позиция.

The Telegraph обаче твърди, че британският клуб към този момент е намерил неговия правоприемник, става въпрос за германеца Йорг Шматке.

Шматке записа добър интервал на този пост в Германия за тима на Волфсбург и заема тази позиция през последните две декади. Известен е с откровения си жанр, а също по този начин и с набирането на футболисти, които са съгласно оптималния бюджет за клуба, който работи.

Отделен факт е, че Шматке се познава чудесно с мениджъра на Ливърпул – Юрген Клоп, а също по този начин е работил в тясно съдействие с дългогодишните основни скаути на тима Дейв Фалоус и Бари Хънтър. Очаква се новият състезателен шеф при " алените " да бъде много ангажиран още от първия си трансферен прозорец, защото се счита, че Ливърпул ще бъде свръхактивен на трансферния пазар през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР