„Промените в кабинета са маньовър за протакане с цел да

...
„Промените в кабинета са маньовър за протакане с цел да
Коментари Харесай

Иво Христов: Борисов протака, за да премине народния гняв

„ Промените в кабинета са маньовър за отсрочване за да се изчака да премине националният яд, да се снишим, както сме привикнали. Огромното болшинство от българите желаят оставката на Борисов и на целия кабинет. Новите министри, чиито имена надали някой е запомнил, няма да върнат доверието в този кабинет. България е автокрация, в която министър-председателят към този момент смени евентуално към двайсетина министри в последните години. Всичко това - с цел да остане на власт. Излиза, че всички са грешни; единствено не и оня, който персонално ги сортира. Това е политически парадокс, на който хората към този момент не се връзват “. Това сподели в предаването „ По-полека “ по " Дарик радио " Иво Христов, член на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.

Според Христов властта реагира напълно несъответстващо, заинатява се и отхвърля да чуе площада. „ Опитва се да неглижира самото събитие - митинга. Чуваме неуважителни и лукави заявления - като тази на госпожа Дариткова, която се пробва да се показа като жертва, въпреки че митингът против ГЕРБ, против ръководещото болшинство, против новинарството в публичната медия има своите учредения. Хората са се събрали там не без причина “, уточни той.

Евродепутатът посочи, че не поддържа акцията пред Българска национална телевизия, защото тя разпилява усилието на митинга и не рискува да докара до никакъв позитивен резултат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР