Промените в кабинета не са свързани с края на Европредседателствто.

...
Промените в кабинета не са свързани с края на Европредседателствто.
Коментари Харесай

Тома Биков: Дали ще има промени в кабинета решава премиерът

Промените в кабинета не са свързани с края на Европредседателствто. Те се случват тогава, когато има потребност от тях. А дали ще има промени, това взема решение министър председателят. Това съобщи в " Денят стартира " депутатът от ГЕРБ Тома Биков на въпрос дали с края на Европредседателството би трябвало да има промени в кабинета. Биков разяснява и идното гласоподаване на вота на съмнение.

Европредседателството е един развой, който се случи добре, в който България съумя да отбрани своите ползи. А дали ще има промени това взема решение министър председателят, тъй като министрите са екип на премиера. Това, което ние като парламентарно болшинство можем да кажем е, че ние поддържаме държавното управление и ще се съобразим с решенията на министър-председателя, съобщи Тома Биков.
Биков изясни за какво ГЕРБ не участваха в дебата по вота на съмнение във вторник. По думите му спор е нямало, тъй като не са чули от Българска социалистическа партия да развият причините си в зала.
" Очаквах дебата да не бъде на доста високо равнище, само че не чаках, че Българска социалистическа партия ще изиска избор на съмнение и ще се откаже от повече от 20 минути парламентарно време, с цел да развие претекстовете си и с цел да може да се получи въпреки всичко някакъв диалог на тематика сигурност, който е нужен. Те регистрират това свое деяние като неточност и вчерашните им дейности свързани с искане на оставки на КЕВР и всевъзможен тип такива бомби, съгласно мен целят да замажат тяхното безусловно несъответстващо държание. Според мен Българска социалистическа партия не са в положение освен да бъдат опция, а да провеждат един естествен избор на съмнение към държавното управление, което да породи най-малко спор. Тук не приказваме въобще за събаряне на кабинета, тъй като се вижда, че стават все по-самотни в пленарната зала ", сподели още Биков.  Народно събрание ще гласоподава втория избор на съмнение против третия кабинет на Бойко Борисов Народно събрание ще гласоподава втория избор на съмнение против третия кабинет на Бойко Борисов
Вторият избор на съмнение против третото държавно управление на Бойко Борисов ще бъде гласуван през днешния ден в пленарна зала.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР