Промените в Изборния кодекс са заложили бомба за предстоящия вот

...
Промените в Изборния кодекс са заложили бомба за предстоящия вот
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Комбината между Слави Трифонов и ДПС за Изборния кодекс заложи бомба в изборния процес

Промените в Изборния кодекс са заложили бомба за идния избор в чужбина. Коментарът в " Денят стартира " по Българска национална телевизия направи политологът и някогашен шеф на кабинета на президента. Той дефинира назначенията в служебния кабинет като " катран в кацата с мед ".
" Кадровата политика на това държавно управление в първите си часове още подвигна топката на ГЕРБ и те си я отиграват брилянтно - и във връзка с културиста от Национална агенция за приходите, и по повод за това, което ме питате - началничката на кабинета на Министерство на вътрешните работи, която е в управлението на партията на Божков. Разговорът се измести от най-важното - за изборите. А диалогът беше конструиран за провеждането на избори като заложен безпорядък. Тази комбина, която се сътвори в Народно събрание сред - дори не съм сигурен дали се е основала там, или си е съществувала преди този момент, само че комбината сред Слави Трифонов и Движение за права и свободи във връзка с Изборния кодекс и на метода на битие на предходния парламент заложи една бомба в изборния развой ", безапелационен бе създателят на института РЕГО.
 Калоян Методиев: Шансовете за съставянето на каквото и да е държавно управление понижават Калоян Методиев: Шансовете за съставянето на каквото и да е държавно управление понижават
Калоян Методиев, политолог и някогашен шеф на кабинета на президента Румен Радев, в изявление за Радио „ Фокус “. - Г-н Методи...
" Тоест априори имаме проблем с провеждането на идните избори във връзка с изборите в чужбина. Не дай си Боже, да имаме 700-800 или повече от 1000 секции - това значи безотговорен избирателен развой в чужбина и тоя, който си направи секция, ще е този, който ще дефинира резултата, тъй като българската страна, а и българските политически партии нямат ресурса да покрият такава територия, подобен мащаб и да управляват изборния развой ", съобщи Калоян Методиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР