Промените в Изборния кодекс провалиха планираната среща между Продължаваме промяната

...
Промените в Изборния кодекс провалиха планираната среща между Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Пореден ден на експертни разговори между партиите. ГЕРБ и Български възход със сходни позиции по бюджета

Промените в Изборния кодекс провалиха плануваната среща сред " Продължаваме промяната " и Движение за права и свободи. Кирил Петков и Асен Василев отхвърлиха да беседват с управлението на Движение за права и свободи.

Продължават съвещания на ГЕРБ-СДС в търсене на консенсус по избрани тематики. Днес разговаряха с " Български напредък ". Съвпадат позициите им, че служебното държавно управление не би трябвало да внася нов бюджет за следващата година, а да се удължи настоящия. Съгласни са, че най-важната тематика сега е образуване на държавно управление.

Десислава Атанасова означи, че едно държавно управление на малцинството няма да бъде продължително, по тази причина търсят единодушие по разнообразни тематики.

" Възраждане " поканиха на среща всички парламентарни групи, с цел да обсъдят концепцията им да се предоговори Планът за възобновяване и резистентност в частта " Енергетика ". Настояват да бъдат непокътнати минно-добивните предприятия в Маришкия басейн. Отзоваха се единствено от ГЕРБ, които поддържат концепцията им. От " Български напредък " се включиха към края на срещата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР