Промените са в процес на тестване, но са въведени и

...
Промените са в процес на тестване, но са въведени и
Коментари Харесай

Тестват се нови цветове на Google Maps, които напомнят на стила на Apple

Промените са в развой на тестване, само че са въведени и в самия интерфейс и сигурно ще влязат в действие за всички консуматори.

Гугъл тества нов дизайн на картите в Maps – за това оповестява изданието 9To5Google, като се концентрира върху обстоятелството, че новият вид е доста сходен на този на Apple.

Старите Гугъл Maps, новите Гугъл Maps и Apple Maps

При сравняване на картите една до друга може да се види, че водата е станала малко по-светла (и по-зелена), само че зелените площи, в противен случай, са станали по-тъмни (и нюансът им е станал малко по-син). В същото време пътищата са станали сиви вместо бели, а огромните автомагистрали също са изгубили жълтеникавостта си, като са станали тъмносиви – тъкмо като на Apple.

Промените в цветовете са се отразили и на самия интерфейс – по този начин да вземем за пример зеленият цвят в навигатора е станал доста по-тъмен.

Старите Гугъл Maps, новите Гугъл Maps и Apple Maps

В същото време тъмният режим не се е трансформирал, той към момента е със старите цветове и е по-тъмен от този в Apple Maps. Възможно е обаче разработчиците просто да не са съумели да стигнат до такава степен и да се оправят и с него.

9To5Google отбелязва, че измененията най-вероятно се тестват единствено върху стеснен брой консуматори, защото не са се появили на всички устройства на експертите на изданието.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР