Промените са хубаво нещо. BILLA България също вярва в това,

...
Промените са хубаво нещо. BILLA България също вярва в това,
Коментари Харесай

Billа Card се дигитализира, за да пазаруваме още по-лесно

Промените са хубаво нещо. BILLA България също има вяра в това, по тази причина тази година отбелязва своя 20-ти рожден ден в страната с актуализирана стратегия за преданост. BILLA Card е въведена през 2009 година и сега дейните картодържатели са над 1 милион. Тази година картата се цифровизира, с цел да отговори на потребностите на своите правилни сегашни и бъдещи клиенти.
Единственото, което би трябвало да създадат, е да смъкват мобилното приложение. То се употребява бързо и елементарно през телефон, без да е належащо притежанието на пластика. Нещо повече – на база самостоятелното търсене всеки ще получава персонализирани предложения, съобразени с неговите желания. След регистрация, всеки консуматор получава своя цифрова карта, която може да употребява. Маркирането на картата при покупка на каса става посредством неповторим самостоятелен баркод. Всичко става безконтактно, елементарно и комфортно.

Освен посредством инсталирането на мобилно приложение, клиентите могат да избират и сред още няколко други метода за регистрация на своята. Хартиени формуляри могат да се попълнят на каса във всеки магазин . Физическата карта се получава в период до няколко работни дни. Друга опция за регистрация на място е на терминали, ситуирани във всички по-големи магазини на комерсиалната верига. В тези два случая, картата се получава на място в магазина на BILLA, в който са попълнени данните за регистрацията.

BILLA България се стреми постоянно да предлага богато многообразие от висококачествени артикули на налични цени. Компанията също по този начин радва своите клиенти с разнообразни интензивности и забавни изненади. Поради тази причина с новата BILLA Card всеки клиент ще получава 10% отстъпка за рождения си ден и може да я употребява еднократно в интервала 2 седмици преди и 3 седмици след своя празник. Досегашните оферти – отстъпки на обичани марки и продуктови категории, всеки петък и събота, се резервират. В допълнение, BILLA предлага и над 1000 продукта с трайно ниска цена, отвън специфичните промоции. Те са маркирани със зелен етикет на регала в магазина.
Присъединете се към новото по-модерно и цифровизирано семейство на BILLA България, с цел да пазарувате елементарно, комфортно и да пестите пари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР