Промените на Лаута няма да включват подсилване на състава с

...
Промените на Лаута няма да включват подсилване на състава с
Коментари Харесай

В Локомотив започват налагането на млади играчи

Промените на " Лаута " няма да включват укрепване на състава с нужните нови попълнения, оповестява " Мач Телеграф ". Сделката за израелеца Алфа Контех, който дойде с концепцията да мине медицински прегледи и да подпише, няма да бъде финализирана. Той трябваше да ускори конкуренцията при фланговите футболисти, откакто тази зима бе продаден най-хубавият състезател на Локо за 2022 година Бирсент Карагарен, а бразилецът Евандро бе пратен чартърен в Спартак. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Очертава се да няма и нов централен бранител. Ще се залага от ден на ден на младия Тодор Павлов. Други момчета от школата също ще получат повече шансове в първия тим. Бразилецът Педриньо, който изкара подготовката, въпреки всичко се чака да подпише, само че все още към момента не е събрал нужните документи, че някогашните му клубове нямат финансови искания.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР