Промените и новостите в естетичната медицина се случват постоянно, за

...
Промените и новостите в естетичната медицина се случват постоянно, за
Коментари Харесай

БТЛ апаратура на ежегодната Конференция по липоедема в Холандия

Промените и новостите в естетичната медицина се случват непрекъснато, с цел да може да се отговори на потребностите и упованията на пациентите. Сред последните тенденциив естетичната медицина са неинвазивните процедури, ориентирани към решение на козметични проблеми и недостатъци във външния тип на пациентите.

Липоедемата е заболяване, за което медицината към момента знае относително малко, само че възходящият брой на пациентите, страдащи от този проблем през годините, стимулира лекари и експерти да изследват аргументите, рисковите фактори и методите за справяне с това заболяване. Липоедемата е хронично положение, което нормално се показва вабнормално струпване на мастни кафези в краката, бедрата и ханша.

Трудната диагностика на липоедемата и неналичието на универсални способи за лекуване, които да обезпечат дълготрайни ползотворни резултати върху здравето на пациентите, са главните аргументи за значимостта от продан на опит и познание сред експертите в тази област на конференции и семинари, отдадени на тази тематика.

Лечението на липоедемата е сложно, дълготрайно и самостоятелно за всеки пациент. Този здравословен проблем се среща най-вече при дами. Характерни признаци на болестта е симетрично струпване на мазнини в региона краката. В по-напреднал етап пациентите изпитват мощни болки, сензитивност и дискомфорт. Заболяването утежнява качеството им на живот и мощно въздейства на самочувствието им.

В началото на месец юни в Холандия се организира годишна Конференция по лепоедема (Conference on Lipedema) с присъединяване на специалистилекари от целия свят, както и компании, разработващи новаторски уреди в помощ на естетичната медицина.

БТЛ Индъстрийз показа някои от своите хай-тек уреди за неинвазивни лечения с интегрирани разнообразни технологии, които сполучливо повлияват положението на редица пациенти, страдащи от липоедема.

Сред уредите на БТЛ, които се предлагат за отнасяне на липоедема, са BTL Vanquish Meи BTL Exilis Elite. Те спомагат за възстановяване на здравето на кожата и размразяване на непотребните мазнини посредством таргетирано стопляне в проблематичните зони.BTL VanquishMeна процедура няма никакъв контакт с кожата на пациента и работи на правилото на радиочестотните талази, а единственият по рода си апликатор дава опция цялата наранена тъкан да се третира по едно и също време.Принципът на работа на BTL Exilis Eliteстимулира производството на нов колаген чрез отделяната топлота. В резултат, се усъвършенства еластичността и свежия тип на кожата, целулита и двойната брадичка изчезват, а бръчките се заглаждат.

Прилагането на неинвазивни лечения през последните години спомага за облекчение на признаците и стимулирането на възобновяване на здрава тъкан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР