Промени в ТОЛ системата са били обсъдени по време на

...
Промени в ТОЛ системата са били обсъдени по време на
Коментари Харесай

Служебният министър на транспорта нарече ТОЛ системата неадекватна


Промени в ТОЛ системата са били разисквани по време на срещата сред вицепремиера по икономическите политики и министър на превоза и известията Христо Алексиев  Христо Алексиев Христо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „ Международни и представители на браншови организации в региона на автомобилните транспорти на пасажери и товари. Алексиев дефинира ТОЛ системата като " несъответстваща и недобре структурирана ".

“Можем да доведем до по-високо такусване на директния трафик през България и по-облекчени цени за родните превозвачи ”, предложи транспортния министър. “Логистиката в района на Балканите е доста скъпа заради огромния и дълъг престой на камиони и тирове. Всичко това се отразява на крайния консуматор ”, разясни той.

На срещата са били обсъдени настоящи въпроси и ефикасни решения за стабилизиране на бранша, както и опциите за понижаване на цените на горивата и възстановяване на транспортната съгласуваност. Целта на диалозите - предприемане на незабавни ограничения за реализиране на резистентност в бранша на автомобилните транспорти за гарантиране на икономическата непоклатимост на страната. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР