Промени в състава на ЦСКА-София се очакват за гостуването на

...
Промени в състава на ЦСКА-София се очакват за гостуването на
Коментари Харесай

Промени в ЦСКА-София за мача с шампионите

Промени в състава на ЦСКА-София се чакат за гостуването на Лудогорец в неделя от 18:00 часа. Спрямо тези, които стартираха против Славия (1:0), най-вероятно ще има най-малко две корекции. Няма да е изненада, в случай че Барт заеме мястото до Бодуров, оповестява " Тема спорт ". Чорбаджийски се показа доста едва против Славия, като направи поредност от обикновени неточности, предизвикали напрежение към наказателното поле на ЦСКА-София.

Барт има много по-голям опит в сходни мачове. Той е някогашен футболист на Лудогорец и е играл дружно с част от актуалните състезатели на орлите, което би могло да е преимущество. Освен това в последните два мача - с Ботев Вр и Славия, е явно, че Чорбаджийски е извънредно обезверен. Промени може да настъпят и по двата фланга на офанзивата.

Срещу Славия там действаха Десподов и Кулма, само че нито един от тях не бе на равнище и не даде причини за титулярно място против Лудогорец. Топката много рядко стигаше до Десподов, а колумбиецът за следващ път не измисли нищо значително в нападателен проект. Меркадо по всяка възможност ще се включи по левия фланг на офанзивата вместо Кулма. А Манолев може още веднъж да заиграе като дясно крило, откакто действаше в отбрана против Славия.

Позицията на Манолев зависи и от положението на Антон Недялков. Той получи удар в бедрения мускул в края на първата част против белите. Левият бек е почувствал болки на почивката, само че е стиснал зъби и остана на терена. Към 65-ата минута обаче Недялков е усетил, че не може да продължи, и е изискал промяна. На негово място се появи Дюлгеров. Днес Недялков ще премине прегледи и в случай че не може да играе против Лудогорец, то негов заместител отляво по всяка възможност ще е Дюлгеров. При това състояние Манолев се обрисува отново да е десен бек.

Припомняме, че към ЦСКА-София се сътвори напрежение след слабата игра против Славия. След срещата почитателите освирката тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР