Промени в Наказателния кодекс са внесли от Обединени патриоти във

...
Промени в Наказателния кодекс са внесли от Обединени патриоти във
Коментари Харесай

Иде голяма промяна заради убийството на Виктория?

Промени в Наказателния кодекс са внесли от " Обединени патриоти " по отношение на убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова. Това заяви във Варна евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Предложението е обвързвано с отпадането на съкратеното правосъдно разследване при тежките закононарушения като това в Русе, изясни Джамбазки: " По в този момент настоящият Наказателен кодекс, в случай че едно лице се признае за отговорно, може да се употребява от изискванията да получи кратко разследване и надлежно понижена присъда. В тази догадка и варналии, и юристи направиха една елементарна сметка, че взимайки поради най-различни условия, това лице може да получи присъда 10-15 години. А това, което споделяме ние, че най-малкото, което заслужава, е пожизнен затвор без право на подмяна. "

Ангел Джамбазки сподели още, че на фона на огромните проблеми пред Европейския съюз в миг, когато би трябвало да се реши какво ще бъде бъдещето на съюза, да се разисква приемането на лятно или зимно часово време е несъответстващо. По мотив възможното явяване на идните евроизбори на " Обединени патриоти " Ангел Джамбазки счита, че здравият разсъдък ще надделее и надали обединението ще се разпадне.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР