ProЛюбов. Само за възрастни е истински представител на ново руско

...
ProЛюбов. Само за възрастни е истински представител на ново руско
Коментари Харесай

Джон Малкович - звезда в нов руски филм

" ProЛюбов. Само за възрастни " е същински представител на ново съветско кино, само че покрива стандартите и на международното по всички параграфи.

Това изказване беше изказано и от очевидци, гледали кино лентата в границите на Киномания 2017. Ако сте го пропуснали, направете го след 19 януари 2018 година, когато " ProЛюбов. Само за възрастни " потегля по кината.

Действието се развива в модерна Москва, а една от предпоставките за равнището на продукцията е присъединяване на Джон Малкович. Той влиза в облика на гуру, ровещ се в разнообразни аспекти от взаимоотношенията на няколко двойки и техните любовни тегоби.

Дотук история звучи общовалидна за всевъзможен геопилитически регион и културна реалия, само че с цел да ви хареса същински " ProЛюбов. Само за възрастни " въпреки всичко би трябвало да сте обожател на съветското кино. Както и на музикалните фонови мелодии, които съпътстват захаросаните, само че радостни истории.

Освен Джон Малкович, в лентата вземат участие съветските звезди Фьодор Бондарчук, Анна Михалкова, Ингеборга Дапкунайте, Гоша Куценко, Виктория Исакова, Равшана Куркова и Максим Матвеев.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР