Проливните мусонни дъждове от средата на юни 2022 г. предизвикаха

...
Проливните мусонни дъждове от средата на юни 2022 г. предизвикаха
Коментари Харесай

Наводненията в Пакистан - спешен призив за помощ

Проливните мусонни дъждове от средата на юни 2022 година провокираха неочаквани наводнения с огромни размери в Пакистан, които в този момент заплашват да покрият съвсем една трета от страната.

Според последните оценки човешките жертви са над 1100, над 1 милион къщи са развалени или полуразрушени и повече от 33 милиона души са наранени. Пакистанското държавно управление назова обстановката „ провокирана от климата филантропична рецесия с епични размери “.

Правителството на Пакистан, както и доста неправителствени организации, започнаха обилни старания за подкрепяне на фамилиите и хората, наранени от бедствието. Ислямската страна побърза да насочи апел за незабавна филантропична помощ за справяне със обстановката.

В тази връзка на формалния уеб страница на Пакистанското посолство е качен със средства, незабавно нужни в държавата. Също по този начин, детайлности за „ Премиерският фонд за подкрепяне на наводненията 2022 “ са налични за хората и организациите, които желаят да оказват помощ на Пакистанския народв тази тежка обстановка.

Линк към формалния уебсайт на посолството на Пакистан:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР