Проливните дъждове в Италия поставиха под въпрос провеждането на два

...
Проливните дъждове в Италия поставиха под въпрос провеждането на два
Коментари Харесай

Дъждовете заплашват третия кръг на Калчото

Проливните дъждове в Италия сложиха под въпрос провеждането на два мача от третия кръг на Серия " А ". След като през вчерашния ден беше отсрочен " Сампдория " - " Рома ", през днешния ден са застрашени дербито " Лацио " - " Милан " и " Удинезе " - " Дженоа ".

Домакините на " Стадио Олимпико " пробват да запазят тревното покритие с огромни пана. Срещата би трябвало да се играе от 16:00 ч. българско време. Ако длъжностните лица не анулират дуела, ще може да гледате дербито на кръга директно по RING. При развиване на обстановката ще ви осведомяваме навреме.

В град " Удине " пък цяла нощ вилня стихия и домакините към момента се пробват да вкарат ред на спортното оборудване.

Рим е един от най-засегнатите от дъждовете градове. Заради незадоволителния потенциал на канализацията, улиците в града припомнят по-скоро за Венеция - покрити са в вода. В района продължава да вали. Най-малко петима са починалите при естествените бедствия на Апенините, оповестяват италиански медии.

Днес от 21:45 ч. директно по RING ще бъде излъчена срещата " Болоня " - " Наполи ". За момента няма индикации, че неприятното време ще попречи на провеждането ѝ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР