Проливните дъждове, които паднаха над централната част на Калифорния през

...
Проливните дъждове, които паднаха над централната част на Калифорния през
Коментари Харесай

Хиляди евакуирани заради наводнения в Калифорния

Проливните дъждове, които паднаха над централната част на Калифорния през последните дни, предизвикаха съществени наводнения и вреди. Близо 9 хиляди души бяха евакуирани от домовете си. Град Пахаро, прочут с насажденията си от ягоди, е най-засегнат. Там дигата на реката е пробита на две места, което на процедура трансформира града в езеро.

 
Жителите на Пахаро са малко уплашени. Повечето обаче са останали по домовете си и се пробват да живеят по същия метод, както до момента, все едно нищо не е станало.
Мери

Земеделските земи в Пахаро са напълно под вода. Местните споделят, че проблеми с дигата има от години, като последно е подсилвана през януари.

 
За първи път ставам очевидец на наводняване. Моите родители живеят тук от 1995 година, тъй че за тях е познато чувство. Те се бяха подготвили по тази причина се оправяме.
Джорбелит

Синоптиците предизвестиха за още проливни дъждове до края на седмицата. От месеци в разнообразни елементи на Калифорния се редуват естествени аномалии като триметров сняг в южните елементи на щата, наводнения и ураганен вятър.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР