Пролетта вече е на прага ни, а с нея ни

...
Пролетта вече е на прага ни, а с нея ни
Коментари Харесай

Нов сезон – нов телефон. Улови пролетните емоции в детайли с Motorola Edge 30 Pro

Пролетта към този момент е на прага ни, а с нея ни обзема ентусиазъм за видоизменение. Докато природата възстановява своя сексапил, слънчевите дни стават по-дълги, а всичко на открито, даже и дрешникът ни се изпъстря с цвят, време е да обърнем взор и към най-верния си сателит в всекидневието и да се замислим дали също не му е време за смяна. А точно – смарт телефонът.

Новото премиум попълнение в смарт телефон портфолиото на Motorola - edge 30 pro о п ределено наподобява като ужасно решение в случай че желаеме да се сдобием с нов смарт телефон с впечатляващи функционалности и налична цена. Със своята супер усъвършенствана система от камери, необикновен екран, най-бързият процесор на пазара и съгласуваност с 5G мрежата, еdge 30 pro предефинира смарт телефон играта като съчетава най-висока софтуерна функционалност на флагмен и налична цена.

Улови пролетните страсти в максимален подробност с трисензорна система от камери

Пролетните цветни пейзажи несъмнено са едни от най-красивите и идеално подготвят за ободряване на фотосите в обществените ни мрежи. еdge 30 pro дава обещание да сътвори съвършения инфлуенсърски кадър, с помощта на впечатляващата система от камери, които дават опция както за ултраширокоъгълни фотоси, по този начин и за извънредно близки проекти, в режим макро. Великолепните усъвършенствания на софтуера и хардуера на предната и задната камери са основани да ви оказват помощ да уловите най-цветния сезон в цялата му разноцветност и ултра кристални елементи, като телефонът употребява изкуствен интелект (AI), с цел да подсигурява най-хубави резултати във всичко – от фотографията до игрите и свързаността.

За феновете на видео наличие, които желаят да уловят обичан пролетен миг, като пикник в парка или хубав залез, е dge 30 Pro разполага и с 8К резолюция, която пресъздава ултра реалистични цветове и тон.

Новото е dge устройство е оборудвано и с 6,7-инчовия Max Vision OLED екран с над милиард нюанса на реалистични цветове. Аудио прекарването с богат и реален тон също е детайл, за който от Motorola са се погрижили с помощта на технологията Dolby Atmos и двата огромни стерео високоговорителя, с които е снабдено устройството. А за тези, които непрестанно са в придвижване или просто избират безжични служалки, новият Edge разполага с технологията Snapdragon Sound™, която отстранява разликата в звука сред безжични и кабелни слушалки за съвършеното аудио преживяване при всички условия.

Създавай нови прекарвания, без да мислиш за живота на батерията на телефона си

С настъпването на по-топлите дни, всеки от нас желае да прекарва повече време на открито, в придвижване, наслаждавайки се на слънчевите лъчи. Искаме да посетим колкото може повече забавни места и нови направления, да научим на нещо ново или даже да работим като цифров бродяга от някое безшумно местенце в планината, да вземем за пример.

За тези цели се нуждаем от мощен и благонадежден смарт телефон, с необикновен живот на батерията какъвто е Motorola edge 30 pro . Това е първият смарт телефон, построен с най-бързия и нов процесор Snapdragon® 8 Gen 1, с чиято помощ можете да се насладите на цялостното многообразие от функционалности.

Много огромно преимущество е и 4800 mAh батерия, която подсигурява че можете да разчитате на телефона си да е до вас във всеки един миг, през целия ден, че даже и на идващия. Няма и да се наложи да чакате за зареждане, тъй като телефонът поддържа технологията за TurboPower™, която обезпечава над 50% бързо зареждане единствено за 15 минути. Благодарение на тази чудесна композиция смарт телефонът прелестно се оправя с всевъзможни задания – от гледане на обичаните ви сериали, до потреблението на телефона за функционалности на равнище настолен компютър.

Впечатляваща функционалност от най-голям клас на налична цена

Освен изброените към този момент преимущества, Motorola Edge 30 Pro ни се коства съвършената композиция от всичко належащо, с цел да посрещнеш пролетния сезон подготвен за впечатляващи цветни фотоси, повече пътешествия и динамичност и пълноценна работа през смарт телефона си.

Освен наличната си цена за страхотните си функционалности, устройството необикновено се вписва и като хубав аксесоар в пролетния ни дрешник, с алтернатива за избор от два цвята – галактическо синьо и нежно перлено бяло.

От през днешния ден може да закупите на цена от 1549 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР