Пролетта вече е близо, слънчевите дни са все повече и

...
Пролетта вече е близо, слънчевите дни са все повече и
Коментари Харесай

6 идеи за свежи пролетни тоалети

Пролетта към този момент е близо, слънчевите дни са от ден на ден и имаш потребност от ободряване на стайлинга си и прибавяне на пролетни тоалети. В този материал направихме свежа селекция от пролетни тоалети, от които можеш да взаимстваш и да допълниш стила си.

Включили сме разнообразни визии за пролетта, които можеш да приложиш в всекидневието си или на специфични мотиви. От красиви пролетни рокли, до стилни поли с топове – имаме доста забавни оферти за модерния ти тип.

 

 

6 хрумвания за свежи пролетни тоалети

1. Раиран пуловер + бели дънки + балетни обувки + сламена чанта

 пролетни тоалети 6 хрумвания за свежи пролетни тоалети фотография: pinterest

Какъв по-добър метод да отпразнувате пролетта от това да купите цветя? Страхотно облекло за това топло време е раиран пуловер и бели дънки. Белите нюанси са доста свежи и безконечни.

Пролетната мода е обвързвана с прибавянето на някои занимателни детайли към вашето морско облекло, като сламена чанта. Завършете тази визия за топло време с бежови балетки. Това ще бъде едно от вашите обичани пролетни тоалети, които да носите през целия ден!

2. Горна част + пола на точки + еспадрили + чанта вид панер

По-топлите дни изискват пролетни тоалети! Този типичен пролетен принт оказва помощ за основаването на съвършения тоалет. Пресъздайте този външен тип, като съчетаете горнище с обвивка и пола на точки.

Следващото нещо, което би трябвало да добавите към това облекло, са еспадрилите. Те са занимателни и женствени обувки, които да носите с пролетно облекло. Не забравяйте чантата кошница за моден външен тип.

3. Бяла риза + дънки + сандали + чанта

 пролетни тоалети 6 хрумвания за свежи пролетни тоалети фотография: pinterest

Просто не можете да успехите този бизнес нехаен жанр през топлото време с пролетни тоалети. Сандалите, дънките и белите копчета са толкоз класическа композиция.

Запазете тази визия за по-хладните пролетни дни. Дънките в композиция със сандали са идеалният баланс за капризно време.

4. Преминете към пастели и ярки цветове

 пролетни тоалети 6 хрумвания за свежи пролетни тоалети фотография: pinterest

Зимата е синоним на мрачни дни – и доста от нас носят най-вече тъмни цветове през по-студените месеци. Но в този момент пролетта е тук, за какво не облечете някои по-ярки (или по-светли) цветове?

Природата е едно от главните музи на модата, тъй че когато видите ярки цветове и пастели да се появяват на открито, това е знак да ги добавите към дрешника си!

Някои ярки, красиви цветове, които обезпечено ще ви донесат пролетно въодушевление тази година, включват фуксия, мандарина, лайм и лютиче жълто – и те постоянно идват в ниски, меки тонове. Така че, в случай че нормално не носите ярки цветове, не е нужно да се притеснявате, че ще изпъкнете прекалено много.

Ако ярките цветове или пастелните цветове в действителност не ви харесват, има други способи да се отдалечите от тъмните цветове. Неутралните нюанси като бежово, камилско, кремаво, кафяво и бяло или слонова кост могат да ви оказват помощ да изсветлите външния си тип – а по-тъмните неутрални като каки, ​​маслини, култивиран чай и камък също работят доста добре. Тези пролетни тоалети с ярки цветове са в действителност стилни.

5. Подобрете небрежното облекло с блейзър

 пролетни тоалети 6 хрумвания за свежи пролетни тоалети фотография: pinterest

Друг отличен метод да подобрите комфортните облекла е да нанесете блейзър върху ежедневни облекла – и за разлика от тренчкота, този външен тип може да се носи и на закрито. Блейзърите са друга пролетна класика и те са елементарен метод да добавите малко френски изискан към облеклото си.

Много дами считат, че носенето на блейзър върху елегантни пролетни тоалети е нещо, което принадлежи на работно събитие, само че носенето на блейзър върху ежедневни облекла основава по-спокойна атмосфера. Плюс това, това е занимателен метод да издигнете облеклото за отмора и да добавите първокласен детайл към външния си тип.

Черните и тъмносините блейзъри са отлични за съчетаване на тоалети и наподобяват добре върху съвсем всяко облекло: дънки, панталони по поръчка, рокли, поли…дори долнища за джогинг. Или можете да бъдете по-авантюристични и да заложите на блейзър в ярки цветове или шарки.

6.Разкроена пастелна блуза и дънки с кръпки

Искаш ли тоалетът ти да демонстрира, че си общителна и положителна персона, която не признава рамките? Можеш да избереш идната ни небрежна визия и да я постигнеш супер елементарно.

Трябва ти единствено нежна блуза с дантела и/или тюл и едни съвременни скъсани дънки. Надолу постави маратонки или пантофки и си подготвена.

Дантелата показва женственост и тактичност, а раздърпаните дънки внасят пресен почерк и немарливост. Много комфортен и хубав тоалет за пролетното ти всекидневие. За да завършиш тоалета можеш да сложиш бяла шапка с външна страна и наследник акцент – лента или цвете.

Тези пролетни тоалети са в действителност вдъхновяващи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР