Пролетта пукна, олимпийският огън тръгна към Токио и спортният живот

...
Пролетта пукна, олимпийският огън тръгна към Токио и спортният живот
Коментари Харесай

Любимо време за големи печалби със Спорт Тото

Пролетта пукна, олимпийският огън потегли към Токио и спортният живот кипи с цялостна мощ - това е времето през март и началото на април. А това е и обичано време за огромни облаги, в случай че имаме вяра на историята.

Тя ни споделя, че първоначално април 1991-ва у нас се появи първият тотомилионер - русенец, който завоюва историческия първи милионен Джакпот в играта " 6 от 49 ". Пак в тези дни, през март 2019-а, в тираж №20 за годината, падна и най-големият Джакпот въобще - 9 510 430,40 лв.. Поделиха го четирима, само че сумата въобще си е впечатляваща.

22-ри тираж на 2016 година трансформира живота и на щастливец от Пловдив. Той печели 5 969 029 лв., в последния си работен ден, като сезонен служащ в гр. Банско, пускайки фиш за 6,80 лева

Само преди дни пък състезател от Сопот удари 3 255 582 лв. с фиш единствено за 4,70.

Е, кажете, че времето към Първа пролет не е идеално за огромни облаги!

Това е времето на оптимизма, на първите слънчеви и обещаващи дни за годината, на смелото търсене на провокации и на вдъхновението от такива. И какво по-голямо ентусиазъм от стартиралата в Япония на 25 март щафета с олимпийския огън, който ще стигне до Токио и ще бъде разпален за Летните игри там, които са през юли и август. В щафетата ще взе участие и най-възрастният човек на планетата - японката Кане Танака, която е на 118 години!

Ако сте пропуснали да събирате точки, може още за тиража в неделя да го извършите и да си повдигнете пролетното въодушевление със сума от 2000 лева с промоционална акция " " , която започва на пъстрота 1-ви март продължава още няколко дни.

И в случай че това не ви въодушеви...

Спорт Тото - постоянно даваме повече!

* наличие на Спорт Тото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР