Пролетта официално е тук и е време за пролетно почистване.

...
Пролетта официално е тук и е време за пролетно почистване.
Коментари Харесай

Време е за пролетно почистване на... смартфона

Пролетта публично е тук и е време за пролетно разчистване. Може да разчистим дома си от непотребни предмети, дрешника си - от непотребни облекла и аксесоари, само че дали ще се сетим, че телефонът ни също има потребност от нещо сходно?
 Снимка 490752
Ето няколко съществени стъпки, с които да го създадем съвсем като нов съгласно препоръките на Apartment Therapy.

Изтриване на Cache

Тази стъпка доста ще усъвършенства скоростта на мобилното ни устройство, както и представянето му. Когато разчистим запаметените данни в браузъра обаче, се изтриват и всички непокътнати потребителски имена и пароли. Добре е да го имаме поради, с цел да не останем неподготвени.
 Снимка 515482
 

Премахване на остарели известия

Знаем, че диалозите с близки и другари са пазят в един безконечен thread. А когато си споделяме с тях занимателни GIF-чета, фотоси или видеоклипове, доста " затрупваме " паметта на смарт телефона ни.

Освобождаване на място за нови фотоси и клипове

Споменахме ги в известията, само че може би огромна част от тях си седят в галерията на мобилното ни устройство. Добрата вест е, че без значение дали употребяваме Android или iPhone, постоянно имаме елементарен и бърз метод да се отървем от тях в положителния смисъл. Спокойно можем да ги съхраним в Гугъл Photos или iCloud, без да ги губим.
 Снимка 487542
 

Изтриване на непотребни приложения

Това ни звучи като най-лесната задача - в доста случаи даже не се сещаме какво тъкмо е приложението зад иконката, която се появява на десктопа ни. Явно е време да го изтрием.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР