Пролетта напомня за себе си не само в цветните градини,

...
Пролетта напомня за себе си не само в цветните градини,
Коментари Харесай

Модните аксесоари за коса тази пролет

Пролетта припомня за себе си освен в цветните градини, само че и в цветята в косите на дамите. През този сезон прическите са свежи, а аксесоарите за коса - още по-романтични и приветливи.

Цветна диадема Нотки на женственост и деликатност, цветята в косата на всяка дама ще бъдат един от формалните фешън трикове напролет. Диадемите украсени с цветя, са отлична добавка към всеки външен тип и несъмнено с тях не можете да сбъркате. Привържениците на по-естествените материали, биха могли да заложат на ръчно изплетен венец от цветя, който би приключил същата отлична работа, с цел да изглеждате като едни красиви, пролетни цветя.

Шал Във времена, в които множеството движимости намират своето мултифунционално предопределение, за какво изключение да прави и шалът? Шал, с който до неотдавна сте предпазвали от премръзване вратът си, през студените зимни дни. С помощта на сходен шал в дребен размер, притежаващ атрактивни цветове, можете доста елементарно и елегантно да подплатите стилът си и да укротите немирните къдрици в косата си.

Фиби Безсмислено е да продължаваме да крием този по този начин потребен аксесоар в шкафа си, откакто умерено можем да го поканим да взе участие в ежедневната ни визия. За да допълним цветовете в косите си, би трябвало да използваме фиби с разнообразни нюанси и дизайн. Експериментите са наложителни, бъдете смели и дръзки. Фибите идеално допълват визията прикачени към нехаен кок, непослушния бретон или ежедневните плитки.

Бижута в косата Брошките за коса, диско въшките, диамантените пръстени и всевъзможните чудати стъкълца, биха могли да се трансфорат в един съвършен аксесоар за всяка прическа. Подобни лъскави аксесоари, трансформират дамата, която ги употребява в една красива девойка с лъскави, блещукащи букли. Бижутата за коса са лесни и комфортни за потребление и не изискват особени грижи за съхранението им.

Панделки Кой е споделил, че папийонките са подобаващи единствено и само за смокингите, костюмите за господата или за домашните любимци? Подобни панделки биха могли да бъдат употребявани и при аксесоарите за коса. В магазините, свързани с аксесоарите за коса, се намират всевъзможни размери, цветове, материи и десени от панделки за коса. Не бива да се притеснявате, че ще изглеждате прекомерно дребна, в случай че носите панделка. Изберете верния жанр, който да добави тоалета ви. Независимо от възрастта, закачливостта не вреди на никого.

Синджир Ако не ви тормози да експериментирате с ексцентрични бижута в косата си, които в това време можете да носите на глезена, китките или към врата, то тогава този вид аксесоари са един същински комплимент за косата ви. Верижки обсипани с камъни, мъниста, пайети, са нещата, които ще накарат прическата ви да бъде забележителна, а вие ще сте незабравими.

Плитки Една добре направена плитка, сама по себе си е задоволително красива и не би имала потребност от спомагателни аксесоари. Бихте могли да сплетете цялата си коса, само че да акцентирате единствено върху една, ситуирана по диагонал на очите, темето или да си извършите една в действителност причудлива и красиво-оформена плитка, която ще сложи завършека на визията ви. Ако прибавите към плитките си и живи цветя, това би ви направило още по-женствени. За феновете на по-екстравагантните прически, една добра концепция към плитките е да добавите да вземем за пример и красиви, декоративни пера.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР