Пролетта на 2023г. ще поднесе един различен, предизвикателен и пълен

...
Пролетта на 2023г. ще поднесе един различен, предизвикателен и пълен
Коментари Харесай

Сървайвър, Ергенът, Стани богат и Цитиридис се завръщат

Пролетта на 2023г. ще сервира един друг, провокационен и цялостен с страсти сезон за феновете на bTV. Екзотични, съвременни, завладяващи, изпълнени с обич, смях, несъгласия, упоритости и фантазии, развлекателните излъчвания ще пренесат феновете в един свят от изненади, вълнуващи пътувания и завършения.

Телевизионният сезон на bTV стартира на 13 февруари от 18:00 часа с новите епизоди на обичаната игра за познания – " Стани богат “. Колоритни участници – хора с богата просвета, с впечатляващи истории и ориси, разнородни специалности и дела (лични и благотворителни), ще седнат на стола на знанието против водещия Михаил Билалов, подготвени да отговорят на 15-те въпроса и да сграбчен 100 хиляди лв..

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението Survivor ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир. Водещ на предаването е мъжът, чийто живот в последните години е белязан от страстта Survivor – носителят на купата " Последният оживял “ от сезон 5 - Ваня Джаферович. Той ще съпроводи участниците от двата тима - " Известни “ и " Войни “, през най-дългото досега в България издание на предаването. В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб борби и ще играят по този начин, че да завоюват на своя страна освен останалите участници, само че и феновете, които този сезон ще имат решителен глас в това кой да продължи напред и да завоюва огромния край. След премиерните епизоди “Survivor " 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа.

Вторият сезон на " Ергенът “ се завръща със симфония от усеща и 25 дами, които ще дадат всичко от себе си, с цел да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев. Премиерата на сантименталното премеждие е на 21 февруари (вторник) от 20:00 часа, а по какъв начин ще се развият връзките сред участниците ще разберем от идващите епизоди, които ще се излъчват всяка сряда и четвъртък от 21:00 до 23:00 часа. Продукцията, основана по международния модел за история за обич и съревнование, ще разгърне връзките на един мъж с дамите, търсещи буйни прекарвания на фона на спираща дъха екзотика. Ще открие ли любовта новият Ерген и ще изрече ли думите, които всяка жена мечтае да чуе, феновете ще схванат тази пролет в ефира на bTV.

Точно една година след своя ефирен дебют – на 24 февруари от 21:00 часа сериалът " Мен не ме мислете “ ще продължи описа за връзките сред основните персонажи, изиграни от Весела Бабинова и Рушен Видинлиев. В трети сезон те ще бъдат много комплицирани и комплицирани, а за това ще допринесат и гост-звездите, които ще имат особено присъединяване в продукцията. Няма да липсват непредвидени събития и изненадващи обстановки, които ще слагат връзките им още веднъж на тестване. Каква ще бъде развръзката на техните взаимоотношения и ще има ли най-сетне благополучен край, феновете на bTV ще схванат напролет на 2023 година

На 24 февруари, петък, от 22:00 часа започва новият седми сезон на " Шоуто на Николаос Цитиридис “. Под мотото " Вдигаме равнището “ Николаос и екипът дават поръчка за качествени промени - в наличието, настроението, срещите с гостите и продължителността на шоуто, с цел да се трансформира то в най-чаканото събитие в петък вечер пред екрана. Тази пролет предаването ще се излъчва от обновеното си студио, а Николаос, с изключение на водещ и сценарист на шоуто става и негов изобретателен продуцент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР