Пролетта можеощеда не е дошла, но е на хоризонта,а това

...
Пролетта можеощеда не е дошла, но е на хоризонта,а това
Коментари Харесай

Модни тенденции „Пролет/Лято 2023 г.“

Пролетта можеощеда не е пристигнала, само че е на хоризонта,а това значи, чемодните трендове пролет/лято 2023,които видяхме по пистите преди шест месеца, са на път да залеят бутиците.След мрачните дни на зимата е сезонът за възкръсване и възобновяване.Ако неможетеда си спомните какво се случваше на стилните сцени в края на предходната година, не ще ви напомним.

Пред вас е нашият лист снай-големите фешън трендове, които обгръщат шоутата отНю ЙоркдоЛондонпрез Милано и Париж, всички от които най-сетне могат да бъдат интегрирани във вашия дрешник.

Изящни макси поли

Credit: Unsplash

Според Brandon Maxwell, Valentino, Jil Sander и Ulla Johnson,макси полатае пристигнала, с цел да съперничи навездесъщото мини от предходната пролет.С падащи подгъви, кормила,щампи, точки и даже джобове, тази тенденциякраде светлината на прожекторите.

Елегантни сандали

Credit: Pexels

Кой не харесва нежните, стилни сандали?Независимо дали става въпрос за остри пръсти иликласически сандали,тези носталгични стилове се завръщат и са по-добри от всеки път.

Паднали плещи

Credit:Unsplash

Все ощене сте подготвени да се откажете от падналите плещи?Тогава наклонността за облекло, включваща рокли с паднали рамене-à la Gabriela Hearst, Carolina Herrera и Sandy Liang,е
Абитуриентски мъжки костюми
за вас.Този вид дизайн придава ефирност на всяка визия.

Нюанси на лилаво

Credit: Pexels

Скорошен отчет за трендовете отWorth Global Style Networkустанови, че лилавият цвят е все по-популярен избор измежду младите купувачи.Забелязахме настоящия колорит по разнообразни способи на шоутата SS23, като Adam Lippes избра доста ярък люляк, Prabal Gurung заложи на лавандула, а Tibi тества нюанси на слива и орхидея.Изборът на мрачно лилаво пък е превъзходен метод да демонстрирате храброст и усет по едно и също време.

Сребро и отново среброCredit: Pexels

Няма дефицит на дизайнерско ентусиазъм за тези, които желаят да блестят блестящо в тази изключителна наклонност.Знаменитостите към този момент дадоха подтик на среброто на тазгодишните награди " Грами " сХари Стайлсв сребрист гащеризон с ресни, Мери Джей Блайдж в сребриста рокля с разкроени сечения и Алекс Скот в сребрист лот.

Oversized блейзъриCredit: Unsplash

Тази пролет огромните блейзъри значат огромен бизнес.Извънгабаритниятподходкъм дрешника е отражение на промишленост, чиито правила станаха по-гъвкави и лесни през последните години.Прохладните стилове от съвременни марки като Khaite и Rejina Pyo потвърждават, че колкото по- oversized, толкоз по-добре.Кожа върху кожаCredit: Unsplash

Комплекти от две елементи от кожа или екоалтернативи на кожен плат се оказват най-желаната фешън формула за облекло за идния сезон.Елегантни къси панталони, панталони и поли от кожа или материали, сходни на кожа, се съчетават с подобаващи блейзъри, бомбъри и бюстиета, въодушевени от Louis Vuitton, Hermès, Coach, Max Mara и Chloé.

XL чантиCredit: Pexels

Ако харесвате огромни блейзъри, бихме могли да ви предложим също толкоз големичанти.Хегемоните в промишлеността като Louis Vuitton, Givenchy и Bottega Veneta дават зелена светлина на чантите, които са задоволително огромни, с цел да " скрият " торса ви, трансформирайки този аксесоар в основен акцент.

Панталони с ниска талия

Credit: Pexels

Да, завръщат се! панталоните с ниска талия са от най-актуалните трендове запролет/лято 2023. През този сезон ги виждаме най-вече при спортните и непрежни дрехи, както и при карго панталоните. Най-често се комбинират с пай топ, с цел да се подчертае резултата, който основават.

Credit: Unsplash

Е, по какъв начин другояче! Те постоянно са настоящи.През пролет/лято 2023 виждаме завръщане на облеклата от

деним впълното им многообразие- ризи, рокли, поли, гащеризони, както и разнообразни стилове - типичен деним, distressed деним, както и леките памучни платове, които го имитират.

Мрежа и дантела

Credit: Pexels

Когато приказваме за мрежести и дантелени облекла, мненията са полюсни - едни ги обожават, други ги ненавиждат. В всекидневието мрежестите облекла се носят най-много като " връхни ". Дантелата излъчва повечеженствености романтика от всяка друга материя.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg