Пролетта идва! Което, съгласете се, е доста по-добра новина от

...
Пролетта идва! Което, съгласете се, е доста по-добра новина от
Коментари Харесай

Как да подготвим градината за пролетта

Пролетта идва! Което, съгласете се, е много по-добра вест от „ зимата идва “. Какво ни чака? Нежни листенца, падащи от цъфнали дръвчета, ароматни разходки в парка, игри навън, както и блажено четене на книга и пиянство на кафе под нежните, леко целуващи ни слънчеви лъчи. Предполага се, че ще прекарваме много повече време на открито, само че пък това не пречи по този начин да си обзаведем градината или терасата у дома, че да не ни се излиза, а всички другари и родственици да се пререждат кой да ни пристигна на посетители.

Събрахме супер хрумвания за обзавеждане и украса на градина, а за който няма шанса да има такава – без проблем може да приложи някои от тях и за терасата си - значимото е да ни е прелестно, да ни е уютно и да се разтоварваме душевен от всички други ежедневни провокации. Всичко това – благодарение на нашето зелено и цветно бягство – градината. Четете до дъно, тъй като Мебели Виденов имат неповторима изненада за вас!

Усвоете пространството съгласно вашите потребности

За да бъде градината функционална, а оттова и комфортна, тя би трябвало да има добре усвоени пространства, съобразени с това, което желаете да вършиме навън - разпределението ѝ трябва да бъде деликатно премислено до последния подробност. Ако обичате да вечеряте в компанията на фамилията и приятелите си, в градината би трябвало да има барбекю или ъгъл за хранене.  е чудесна концепция точно за тази цел – направен е от стомана, включва маса, два стола и скамейка и е подобаващ за външна приложимост.

Ако, въпреки това, желаете да употребявате градината като място за отмора и четене, би трябвало да създадете спокоен ъгъл с култивиран шезлонги, дивани или фотьойли. От пръв взор се влюбихме в , който е хубав, мек и комфортен и подготвя към блажена отмора и бягство от деня. 

 пък ще се трансформира във любимец на всички ваши посетители. Във всеки случай е добре да създадете полупокрито пространство, с цел да се предпазите от слънцето денем и от прохладата вечер, като изберете  с чупеща стойка, който в същото време е удобен и функционален с помощта на лесната си приложимост.

Изберете подобаващите мебели

Мебелите, подобаващи за обзавеждане на градината вкъщи, безспорно би трябвало да са пропорционални на средата, в която ще бъдат сложени. Важно е да се заобикалят прекомерно огромни мебели в дребни пространства и по същия метод - прекомерно дребни мебели в доста огромни градини. В първия случай пространството ще се свие доста, а външната зона ще бъде необитаема и напълно не функционална. Идеално решение за по-малки пространства е симпатичният   в пресен и прелестен дървен цвят. Във втория случай, въпреки това, средата ще бъде небалансирана и ще има прекалено много празни пространства - обстановка, която не е естетически приятна. Със сигурност ще имате потребност от градинската маса, с цел да прекарате приятни моменти в компания.

 например, като се изключи че е доста функционална, с помощта на модерните си и меки линии съумява да придаде и нотка на уют на мебелите навън. До масата би трябвало да има комфортни култивиран столове, като да вземем за пример, което съчетава комфорт, грациозност и модерност.

Осветлението е от голяма важност

Няма нищо по-хубаво от това да се отпуснете в градината през вечерните часове, откакто денем сте били претрупани от всевъзможни други отговорности. Красивата и ясна нощ е същинско самодоволство и съзерцанието на небето работи изключително релаксиращо. Ясно е, че въпреки да е прелестно да се наслаждавате на това време, е належащо и функционално да осветите градината. С подобаващото осветяване ще бъде допустимо да се употребява градината и през нощта и да се сътвори неповторима атмосфера, която да се преживее и показа с другите. Влюбихме с в тази, която има и LED осветяване – безусловно дизайнерско решение, което ще придаде жанр на всяка градина.

Цветята са наложителни

За да обзаведете и разкрасите градината, създавайки уютна атмосфера, е належащо да отделите място на растенията. Това, несъмнено, зависи от вашия усет и би трябвало да бъде съобразено със сезона. Преди да купувате каквито и да е било растения, се информирайте дали са подобаващи за задачата, за която ще ги употребявате, на какви температури виреят, по какъв начин би трябвало да се поддържат и така нататък Градинската мебел и растенията би трябвало да съжителстват в естетика, с цел да се основат релаксиращи и извънредно уравновесени пространства. Открихме и идеалната  – функционално и стилно допълнение към всички мебели.

Освен, че ще откриете всички тези решения за приказна градина (а и още доста други), от Мебели Виденов са приготвили пролетна и изненади – от 17 март до 14 април всичко за градината ще бъде с цели 50% отстъпка!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР