Пролетта е времето за растеж. Влагайте усилия във взаимоотношенията, които

...
Пролетта е времето за растеж. Влагайте усилия във взаимоотношенията, които
Коментари Харесай

Любовен съвет за МАРТ според зодията

Пролетта е времето за напредък. Влагайте старания във взаимоотношенията, които са от голяма важност: връзките със себе си и с хората, които са благи към вас. Не поливайте нещо мъртво (да, приказваме за токсични отношения). Може да се наложи да се презаредите, само че това просто значи, че имате опция да " разцъфтите " по-големи и по-добри. Ето по един любовен съвет за всяка зодия през март:
Овен
Този месец е обвързван напълно с въпросите на сърцето! Ако копнеете за връзка, уверете се, че в действителност знаете какво желаете и от какво се нуждаете. Ако към този момент сте обвързани, бъдете сигурни, че вашият сътрудник знае от какво имате потребност. Запомнете това: вашето сърце има значение.
Телец
Честита пролет! Време е и за напредък. За да цъфтите, би трябвало да се поставите преди всичко. С казаното - дайте си малко вода и малко време за отмора. Това е времето, в което би трябвало да покажете малко повече обич към себе си, а не към тези към вас.
Близнаци
Помислете какво е значимо за вас и дали връзката е нещото, което в действителност желаете. Може би вашата самостоятелност е най-хубавото нещо за вас сега. Нещата може да не са цялостни с обич този месец, само че това е добре! Възползвайте се от тази опция, с цел да се справите с действителностите на живота, а не с фантазиите за идеални връзки.
Рак
В последна сметка ще ви омръзне да стоите на назад във времето, тъй че работете върху увереността си (ако още не сте го направили). Ще желаете да се стремите към внимание, тъй като това значи връзки! Това е интервал на промяна. Потенциален сътрудник или подобряваща се връзка е на хоризонта. 
Лъв
Трябва да изместите своята позиция за това по какъв начин " работите " в една връзка. Не можете просто да се осланяте на убеденост, би трябвало да давате повече. Вие сте екстроверти, несъмнено, само че въпреки всичко би трябвало да насочите вниманието си към този специфичен човек в живота си. Не правете нещата половинчато.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР