Пролетта е времето, в което мнозина се замислят за натрупаните

...
Пролетта е времето, в което мнозина се замислят за натрупаните
Коментари Харесай

Най-после кантарът тръгна надолу, защото пробвах най-яката диета с кисело мляко и картофи: Свалих няколко кила само за седмица

Пролетта е времето, в което мнозина се замислят за насъбраните килограми и взимат тежкото решение да се подложат на диета или по-щадящ хранителен режим. Целта е с наближаващото лято да се почувстваме в оптимална форма и да излизаме без терзание на плажа или басейна. В последните седмици същински възторг бележи простичка диета с варени картофи и кисело мляко, която е в положение да стопи 5 непотребни кг, освен това за период от единствено 3 дни, което е по силите съвсем на всички. Нужни са ни единствено малко воля и неизменност, с цел да преодолеем еднообразието в менюто. Хубавото в тази ситуация е, че 3 дни минават доста бързо и постоянно режимът завършва и към този момент си е приключил работата преди даже да ни е втръснал.

Ето и хранителната скица по време на 3-дневната диета.
Първи ден – закуска: 1 чаша кисело мляко и 1 варен картоф (солта не се предлага по време на всички хранения); обяд – 1 чаша кисело мляко и 2 варени картофа; вечеря – 2 чаши кисело мляко. Втори ден – закуска: 1 чаша кисело мляко; обяд: 1 чаша кисело мляко, 2 варени картофа; вечеря: 1 чаша кисело мляко; 1 варен картоф. Трети ден – закуска: 1 варен картоф; обяд: 1 чаша кисело мляко; 1 варен картоф; вечеря – 1 чаша кисело мляко. Диетата не се предлага за хора със съществени болести и такива, подложени на съществени физически натоварвания без консултация с персоналния доктор.

А ето и още една превъзходна диета – индианска картофена диета в три разновидността
Предлагаме ви един от разновидностите на картофена диета – този, основан от латиноамериканските индианци. Той освен, че ще ви помогне да отслабнете, само че и ще пречисти добре червата ви. Съществуват три разновидността, само че основата на храненето е една и съща – 1,5 кг картофи, приготвени на пара с обелките или запечени във фурна до образуването на хрупкава коричка. Картофите се разделят на 4 – 6 елементи, според от това, какъв брой пъти възнамерявате да се храните денем, само че е по-добре 6 пъти, пред 4. Ядат се с кората, незабавно след приготвянето, до момента в който са още топли, по тази причина е хубаво всяка порция да се прави настрана. Освен картофите, изпивайте най-малко 1,5 – 2 литра минерална или елементарна вода, зелен чай.

Първи вид

Продължителност – 3 дни. За този интервал може да се отървете от 3 кг.

1,5 кг картофи, направени по описаните нагоре способи, се изяжда всеки ден, без да се прибавят сол, подправки, лой (нито масло, нито растителна).

Втори вид

Продължителност – 1 седмица.

1,5 кг картофи се разделя на 4 – 6 елементи. Две от тях се изяждат без сол и лой, а към останалите може да сложите мъничко олио или масло, лимонен сок и сол (минимално количество).

Трети вид

Продължителност – 15 дни.

Към картофите може да добавяте растително олио (понякога мъничко масло), лимонен сок, нарязан магданоз и чесън, само че без сол.

Калоричността на третия вид да е към 1250 ккал.

Може да експериментирате и да прибавите лимонен сок и магданоз, даже в случай че се спрете на първия вид, тъй като и двата продукта подкрепят отслабването и могат да бъдат единствено от изгода.

Картофите са богати на калий, фосфор, съдържат желязо и магнезий. В пресните има доста витамин С, антиоксиданти, витамини от група В, никотинова и фолиева киселини.

Картофеният протеин е богат на аминокиселини, нужни на човешкия организъм.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Инфо: Фрамар

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР