Пролетта е тук, макар още да не я усещаме изпод

...
Пролетта е тук, макар още да не я усещаме изпод
Коментари Харесай

Модата за пролет 2021 г.

Пролетта е тук, въпреки още да не я усещаме отдолу под дебелата пелена от облаци, мъгла и дъжд. Идеално. Тъкмо ще имате време да се запознаете с новите фешън трендове и да попълните дрешника си с находки, с цел да сте подготвени да очаровате света незабавно, щом слънцето се усмихне. Пролет 2021 идва със пристрастеност, типичен трендове и дизайнерски решения, градски жанр и темперамент и магията на аления цвят, който ще измести нежните пастелни нюанси и ще прикове вниманието.
Какво ни носи модата тази пролет?
1. Завръщането на платформите.
Да се разходиш под усмихнатото слънце в никакъв случай не е било толкоз комфортно. Дебелите платформи се завръщат, с цел да дадат сантиметри към растежа ти, без да те лишат от комфорт. Нещо повече – този сезон платформите не са просто комфортни за вървене, а дизайнерско решение, приковаващо погледа –изпъстрени с цвят, декорирани с бродерии и щампи, направени с усет като същински фешън шедьовър.
2. Дивото зове или скотски шарки върху… кецовете ти.
 Неустоими пролетни оферти от CREATIVE: Възползвайте се в този момент! Неустоими пролетни оферти от CREATIVE: Възползвайте се в този момент!
Посрещнете пролетта с новите неустоими оферти на CREATIVE. Внесете повече цвят и въодушевление в всекидневието си, възползвайки се от п...
Ако си смятала, че змийската шарка е поп-фолк и няма място върху спортните ти обувки, то е време да погледнеш новите модели. Кроко лак, искра и пайети покриват маратонки и кецове за една нетрадиционна пролет.
3. Скуката отстъпва място на забавните дизайнерски решения.
Шикозните дрехи ще бъдат на мода, а кожата ще бъде на гребена на стилната вълна, изтласквайки другите тъкани в ъгъла.
4. Костюмите тази пролет ще бъдат комфортни, разкроени, шокиращи с необятните си крачоли и свободния контур.
Причудлива композиция от махленски, офис и бохо жанр.
 От остарялото се ражда новото: Дрехите, с които да живеем цялостен живот в духа на най-модерното (СНИМКИ) От остарялото се ражда новото: Дрехите, с които да живеем цялостен живот в духа на най-модерното (СНИМКИ)
" Смятам, че това да изхвърляме непрекъснато не е в нашата природа. Когато започнах да работя по моята сбирка, използвах материала Americ...
5. На върха на стилната фиеста ще е пачуъркът.
Стилът е фрапантен, граничещ с шаренията, само че точно този му тип го прави подобаващ за младите дами със свободен дух, обичащи цветния живот.
6. Дантелата продължава да бъде съвременна и за пролетно-летния сезон на 2021-ва година за наслада на изисканите дами, които откриват в нея елементарно и първокласно облекло за всеки мотив.
7. Обемните ръкави се завръщат и ще зарадват почитателките на този толкоз благороден жанр, изравняващ пропорциите и внасящ доза разкош във всеки топ.
Ще виждаме обемни ръкави на топове, ризи и даже рокли през целия пролетно-летен сезон.
 10 фешън урока от Джорджо Армани 10 фешън урока от Джорджо Армани
Джорджо Армани е един от най-влиятелните фешън дизайнери в света. Прави гражданска война в стилната промишленост и потвърждава, че луксът не постоянно оз...
8. Почитателките на елегантните дрехи ще бъдат впечатлени от завръщащи се от дълго време забравени фешън трендове – бродериите, които придават жанр на облеклата, и якичките, присъщи за 70-те години. Наистина елегантно!
9. Младите девойки пък ще бъдат зарадвани с доста искра и авангардни решения като облекла с пера, както и с… елегантни суитшърти.
Да, вярно прочете – основани от материи, присъщи за по-официалните облекла, и съчетани с  пола или рокля  те ще се борят за вниманието и обичта на младежите този пролетно-летен сезон.
Кои ще бъдат най-модерните цветове?
Страстното алено и класическото черно остават съвременни и желани тази пролет пред пастела, само че на гребена на стилната вълна ще бъдат сивото и жълтото. Съветваме те да не ги носиш дружно, а да стоплиш сивия цвят с алено, както и да притъпиш жълтия с черно. Модерни ще бъдат и безконечните и доста присъщи за пролетта флорални шарки, правещи твоя тоалет привлекателен като цветна градина. Какво ще си купиш тази пролет?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР