Пролетта е символ на новото начало, а тази пролет в

...
Пролетта е символ на новото начало, а тази пролет в
Коментари Харесай

„Бригада нов дом“: Как предаването променя строителите?

Пролетта е знак на новото начало, а тази пролет в ефира на bTV се завърна предаването „ Бригада нов дом “ с шести сезон и даде ново начало на няколко многоденти фамилии.

Предаването не трансформира единствено хората, чиито домове биват обновявани, а и тези, които седят зад цялостното видоизменение на жилищата – бригадата на Калин Евтимов.

„ Възкресение Христово е един доста ярък празник. Дъщеря ни Карина заспа и нямаше по какъв начин да отидем нощес на черква и по тази причина ще го създадем в този момент. Традицията с яйцата е ясна. Най-хубавото на този празник е обаче, че съумяваме да се събираме с най-близките си “, означи Калин Евтимов, който беше посетител на предаването „ Тази неделя “, дружно със брачната половинка си Анна и щерка си.

 „ Бригада нов дом “: Как фамилията на Блага и Яни ще посрещнат Великден? Тази сутрин 3 мин. „ Бригада нов дом “: Как фамилията на Блага и Яни ще посрещнат Великден?  „ Те се зарадваха, че няма дупка в тавана “: Как „ Бригада нов дом “ промени къща за майка с три деца? Тази сутрин 2 мин. „ Те се зарадваха, че няма дупка в тавана “: Как „ Бригада нов дом “ промени къща за майка с три деца?  „ Бригада нов дом “: Кои са доброволците, помогнали на Даниела и Александър? Тази сутрин 4 мин. „ Бригада нов дом “: Кои са доброволците, помогнали на Даниела и Александър?  „ Бригада нов дом “: Християнско семейство съумя да кръсти 7 от децата си по едно и също време и да заживее в преобразения си дом Тази сутрин 3 мин. „ Бригада нов дом “: Християнско семейство съумя да кръсти 7 от децата си по едно и също време и да заживее в преобразения си дом  „ Бригада нов дом “: Как фамилията на Блага и Яни ще посрещнат Великден? Тази сутрин 3 мин. „ Бригада нов дом “: Как фамилията на Блага и Яни ще посрещнат Великден?  „ Те се зарадваха, че няма дупка в тавана “: Как „ Бригада нов дом “ промени къща за майка с три деца? Тази сутрин 2 мин. „ Те се зарадваха, че няма дупка в тавана “: Как „ Бригада нов дом “ промени къща за майка с три деца?  „ Бригада нов дом “: Кои са доброволците, помогнали на Даниела и Александър? Тази сутрин 4 мин. „ Бригада нов дом “: Кои са доброволците, помогнали на Даниела и Александър?  „ Бригада нов дом “: Християнско семейство съумя да кръсти 7 от децата си по едно и също време и да заживее в преобразения си дом Тази сутрин 3 мин. „ Бригада нов дом “: Християнско семейство съумя да кръсти 7 от децата си по едно и също време и да заживее в преобразения си дом

„ Тук не ми се получава, само че в Украйна всяка неделя ходихме на черква. Това е нещо, което ме научи моят треньор  по хандбал. Ние в никакъв случай не сме работили и не сме упражнявали в неделя, тъй като тогава се върви на черква “, означи брачната половинка му Анна Захариева.

Калин описа за първият епизод от шести сезон на „ Бригада нов дом “, чиито фотоси почнали с леко забавяне. „ Щом епизодите вървят по малкия екран, значи всичко е наред “, разясни той с усмивка и огромна въздишка.

Снимка: bTV

Според него, макар компликациите към снимането на първия епизод, всички бързо влезнали в идеята и се съсредоточили върху дилемите си. „ Цялата бригада, както и хората от екипа зад кадър, са невероятни “, призна той.

Фокусът в този сезон на „ Бригада нов дом “ е върху доброволците, които също са част от предаването.

„ По време на предаването аз направих маникюра и една разкасителна процедура за лице на една от участничките – Роси. Тази жена за мен е воин. Тя съумява да отглежда три деца. Радвам се, че съумях да направя нещо за нея – да я накарам да се усеща по-добре, да се усмихне, да се зарадва “, споделя Анна, която се е присъединила като доброволец.

Снимка: bTV

Калин пък счита, че всеки самичък взема решение какъв брой деца да има. Направило му обаче усещане, че всички многодетни фамилии са доста щастливи и не се оплакват. „ Не чух от тях „ нямаме условия “, „ не ни стигат парите “ и така нататък Да, те споделят, че са в усложнение, само че в това време декларират, че са извънредно щастливи. Възприемат децата си като подарък от Бога “, разяснява той.

Калин признава, че както той, по този начин и всички майстори в бригадата му, изпитват доста страсти. „ Няма по какъв начин да не препокриеш някакви страсти и да преживееш някои нещо. Започваш да гледаш на някои незначителни неща доста съществено, макар че до момента не си им обръщал внимание “, безапелационен е той.

„ Здравето и времето – това са нещата, които би трябвало да ценим “, заключи Калин и призна, че чудесата се случват.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР