Пролетта е, която за запалените фенове на технологиите ще бие

...
Пролетта е, която за запалените фенове на технологиите ще бие
Коментари Харесай

Нуждаете се от нов телефонен план? Може да се сблъскате с по-високи сметки при Vodafone и Three, тъй като доставчиците ще се слеят

Пролетта е, която за запалените почитатели на технологиите ще бие големи напомнящи звънци, време е да прегледате абонаментите си за широколентов достъп, телефон, телевизия и стрийминг преди Цените се покачват през април 2024 година Всеки мобилен консуматор, който желае да получи по-евтина договорка, може да се сблъска с по-високи цени, в случай че е с Vodafone или Three, съгласно предизвестие от наблюдаващия.

Това е съгласно CMA, Органът за конкуренция и пазари, който акцентира опасенията по отношение на идното обединение сред двата доставчика, с опасения, че то може да увеличи цените за потребителите. CMA съобщи, че това може да докара до " по-високи цени и понижено качество ".

Разследването на обединяването на Vodafone и Three Mobile също сподели угриженост към виртуалните мрежи, като Lebara и Lyca Mobile, които се отдръпват от по-големите снабдители, с цел да оферират покупко-продажби. Въпреки че това е единствено проблем, може да си коства да го обмислите, в случай че сега търсите нов мобилен проект.

ПРОЧЕТЕТ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР