Пролетта дойда, а с топлото време се пробудиха и опасни

...
Пролетта дойда, а с топлото време се пробудиха и опасни
Коментари Харесай

Ужасни вредители се пробудиха! Плъзнаха из Пловдив

Пролетта дойда, а с топлото време се пробудиха и рискови вредители. Кърлежите към този момент са будни и плъзнаха из Пловдив. За това сигнализира пловдивчанка с куче, която споделя, че към този момент няколко пъти намира от вредителите в дома си. Тя споделя и фотография на мъртъв кърлеж, който е солидно " сит ".

Дамата споделя, че разхожда домашния си любим по зелени площи в " Кючук Париж ".

" От 3 седмици минимум няма ден, в който да не намеря кърлежи - по 2 бройки на кучето ми ", споделя Мария К. " За повторно намирам сит кърлеж на пода в жилището ми! Не мога повече! ", добавя тя. Жената употребява обществената мрежа Фейсбук, която за благополучие към този момент работи, с цел да събере препоръки по какъв начин да защищити домашния си питомец.

Някои пловдивчани избират кашки срещу паразити, други разчитат на хапчета, само че всички са единомислещи, че от вредителите към този момент би трябвало да се пазим, тъй като сезонът на появяването им е започвал.

Припомняме, че хора алармираха за вредителите даже в София, където температурите са по-ниски от Пловдив. В началото на седмицата млада софиянката заяви, че в парк в кв. „ Дружба “ към този момент са плъзнали кърлежи. Тя предизвести хората да внимават и да се оглеждат в региона на „ Дружбенското езеро “.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР