Пролетното равноденствие е един от най-вълшебните дни на годината. В

...
Пролетното равноденствие е един от най-вълшебните дни на годината. В
Коментари Харесай

Пролетно равноденствие - най-магичният ден в годината

Пролетното равноденствие е един от най-вълшебните дни на годината. В последна сметка, незабавно след него, светлината на деня стартира да се усилва. Нашите предшественици придават особено значение и до през днешния ден.

Те са вярвали, че в случай че прекарате този ден вярно, ще привлечете благоденствие и шанс за цялата година.

Денят става еднакъв на нощта и хората имат вяра, че тогава се сънуват оракулски сънища, защото това е най-магическата нощ на годината. Смята се още, че намислените на този ден стремежи се сбъдват и за това е добре през този ден да сме изпълнени с чисти и положителни помисли.

На 20 март се обновява силата на Вселената. През годината това се случва няколко пъти, само че единствено на 20 март обновяването е най-силно изразено. Това е време на вдъхновение и напредък, време на динамичност и сбъднати стремежи!

На 20 март ще има пролетно равноденствие. Този ден се смята и за интернационален ден на астрологията. Астролозите също удостоверяват, че това е специфичен ден от годината, в който са вероятни най-невероятните чудеса. Нека да забележим какво би трябвало да се направи на този ден, с цел да притеглим щастието, шанса и благосъстоянието.

Избавете се от ненужното

Изчистете своето пространство за новото и удивителното. За да извършите това, започнете с главно разчистване. Вие добавяте непотребен отпадък към вас

Да се изхвърлят в кофа за отпадък е тъпо. Ако те са ви ненужни дарете ги с благотворителна цел.

Мислете положително

Ако имате мисли или неща, които ви безпокоят, направете елементарен психически обред. Той ще ви настрои по положителен метод. Запишете всички проблеми и терзания на лист хартия. След това изгорете листа и пуснете праха по вятъра. След това вземете душ. Такъв " обред " има голяма мощ.

Мечтайте

Денят на пролетното равноденствие има голяма мощ. И по тази причина Вселената ще ви помогне елементарно да осъзнаете най-съкровеното си предпочитание. За това би трябвало да проведете различен " обред ". Трябва да помислите над 9 стремежи и да ги напишете на хартия. След това прочетете желанията на глас. След това скрийте хартията с желанията на скрито място. В рамките на една година желанията би трябвало да се осъществен.

 

За дамата

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни но
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР