Пролетните тренировки приключват във висшите лиги, с изключение на Лос

...
Пролетните тренировки приключват във висшите лиги, с изключение на Лос
Коментари Харесай

Денят на откриването дебне, тъй като контузиите на Маклейн, Родригес, Уизъм поставят под въпрос статуса за следващата седмица

Пролетните тренировки завършват във висшите лиги, като се изключи Лос Анджелис Доджърс и Сан Диего Падрес и техния преднина на постоянния сезон в Южна Корея в сряда.

На този стадий в лагера даже леки пострадвания ще слагат състезател в заплаха за деня на откриването.

Вторият състезател от базата на Синсинати Редс Мат Маклейн се прави оценка за травма на рамото, което не хвърля, а мениджърът Дейвид Бел сподели в сряда, че се обмислят всички варианти, в това число интервенция.

Аризона Даймъндбекс започва питчърът Едуардо Родригес се подобряваше, само че към момента усещаше дискомфорт в гърба си в сряда, разгласи мениджърът Тори Ловуло. Подписан като свободен сътрудник тази година, с цел да укрепи ротация, водена от Зак Гален и Мерил Кели, Родригес беше отхвърлен от показателен мач във вторник, откакто се опита да загрее преди втория ининг.

Чикаго Къбс състезател на няколко позиции Патрик Уиздъм не беше по-добре в сряда, откакто беше изваден от състава предходния ден заради проблеми с гърба, сподели м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР