Пролетната умора е често срещана. Не трябва да подценяваме това

...
Пролетната умора е често срещана. Не трябва да подценяваме това
Коментари Харесай

4 признака, че не се храним пълноценно

Пролетната отмалялост е постоянно срещана. Не би трябвало да подценяваме това възприятие и тъкмо поради това е значимо да се храним пълноценно.
Понякога се усещаме отпаднали, а няма кой знае каква причина. Храненето е доста значима част от това да се усещаме добре, само че и да изглеждаме прелестно.
Това е по този начин, тъй като най-вероятно някои от следните 4 неща ни липсват.

Суха кожа
Ако кожата ви е по-суха от нормалното, то едно от нещата, на които би трябвало да обърнете внимание е... хранителния ви режим. Най-добре започнете да пиете повече пода, с цел да имате здрава кожа, консумирайте също повече моркови, кайсии, тиква, чушки.

Нервност
Правилното хранене и положителното въодушевление вървят дружно. Има хора, които стават раздразнителни, тъй като не са се нахранили.

Подут стомах
Причините за подуването на корема са най-различни, само че може да се дължи на бързото хранене в офиса, ястие под стрес или консумация на нездравословни храни. Изключете всичко, което ви кара да се чувствате зле.

Лош мирис
Лошият мирис се свързва с липса на джука хигиена или други проблеми. Дехидратацията обаче е също една от аргументите, в случай че имате неприятен мирис, потреблението на чесън и риба също. Винаги поддържайте добра джука хигиена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР