Пролет е и навън природата се заражда за нов живот.

...
Пролет е и навън природата се заражда за нов живот.
Коментари Харесай

Пресни листа от глухарче пречистват дебелото черво от полипи

Пролет е и на открито природата се заражда за нов живот. Тревата е свежа, а измежду нея прелестните си жълти цветове демонстрира красивото глухарче. Освен, че е красиво това растение носи и изключителни изгоди за човешкото здраве и за филтриране на дебелото черво от полипи, написа Фрамар.

Пресни листа от глухарче могат да изчистят рисковите полипи по дебелото черво. За да предотвратите този здравословен проблем, а точно полипите, да прераснат в по-страшно заболяване, можете сами да си помогнете с този национален лек. С пресни листа от глухарче пречиствате дебелото черво от полипи

За да си приготвите нужната примес са ви нужни към 50 грама свежи пресни листа от жълтото глухарче.

След това ги измийте и ги счукайте в хаванче, по опция да не е железно.

Като се получи каша, прибавете към 0,500 мл преварена вода, с температура, близка до телесната. Не бива да превишите дозата, защото глухарчето е много мощна билка.

Оставете листата от глухарче да наквасен във водата най-малко 30 минути. Прецедете и  по този начин получената примес ще бъде употребена за клизма, като се предлага преди лечебната клизма да си извършите пречистваща клизма.

Между двете процедури оставете най-малко два часа, с цел да можете да изхвърлите насъбраните екскременти и да се успокои дебелото черво.

След като минат тези два часа, си направете лечебната клизма, като се пробвайте да задържите сместа от пресните листа на глухарче най-малко за 30-ина минути.

За да постигнете стремежи резултат е належащо да повторите тази лечебна процедура през ден. Така след 10 дни и пет процедури ще можете да си извършите медицински проучвания и сами ще се уверите в здравословните изгоди на пресните листа на красивото глухарче.

Инфо: lekuva.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР