Прокурорският син Васил Михайлов напира да завърши 12-и клас и

...
Прокурорският син Васил Михайлов напира да завърши 12-и клас и
Коментари Харесай

Прокурорският син напира да завърши 12 клас

Прокурорският наследник Васил Михайлов напира да приключи 12-и клас и изиска да излезе от килията, само че Софийският градски съд го поряза. Отрочето на някогашния към този момент зам.-окръжен прокурор на Перник Бисер Михайлов бе задържано през юни за побой в миньорския град, съобщи " Телеграф ".

Оценки

В основанието за искане за изменение на мярката му за неотклонение отбраната му твърди, че Васил нямал срочни и годишни оценки и не могъл да приключи образователната година. Предстояли му изпити, на които трябвало да се яви. Освен това съгласно юриста му медиите го били „ демонизирали “ и по този начин го лишили от опцията да приключи образованието си. Магистратите обаче го оставят в килията. В претекстовете си градските съдии показват, че има задоволително данни за авторство на закононарушението. Освен това, в случай че е на независимост, Михайлов-син може да извърши друго закононарушение. Деянието, за което е упрекнат, е с висока степен на социална заплаха, деецът също, настояват магистратите и допълват, че въпреки да е млад, той е „ нападателен и неконтролируем “.

Прехвърляне

Заради поста на таткото делото на младежа бе преместено в София още през юни. Съответно в столицата се решаваше и за ареста му. В средата на август Михайлов изискал изменение на мярката си за неотклонение. Софийският областен съд обаче пратил досиетата в Перник по подсъдност. Магистратите в миньорския град си създали отводи поради познанството с бащата на момчето. Накрая Върховен касационен съд решил мярката да се гледа в столицата. Така досиетата още веднъж се върнали в СРС, който решил да остави Васил в ареста, а Софийски градски съд пък удостовери определението при започване на септември. То е дефинитивно.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР