Прокурорският син Васил Михайлов е бил преместен в затвора в

...
Прокурорският син Васил Михайлов е бил преместен в затвора в
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Затворници готвели убийство на прокурорския син от Перник?

Прокурорският наследник Васил Михайлов е бил изместен в пандиза в Бобов дол, с цел да не бъде погубен, научи Lupa.bg от чудесно осведомени източници. 19-годишният юноша е влезнал в борба с лишени от независимост, както и със затворническата администрация.

„ Той бе във война с всеки, не съумя да се сприятели с никого. Налиташе на пердах за щяло и нещяло. Спечели омразата на всички и по тази причина животът му бе в заплаха. За да не го убият, го реалокираха в Бобов дол. Там изискванията са същите като в София, тъй че няма да му е по-добре ”, описаха нашите източници.

Преди две седмици Васил Михайлов бе изместен от Софийския затвор в пандиза в Бобов дол. Официалната причина за това е, че рисувал в килията фашистки надписи. Влизал в борба с другите пандизчии, имал жестоко отношение към администрацията.

В края на декември 2022 година прокуратурата внесе в СРС обвинителен акт за 8 закононарушения, осъществени от Васил Михайлов – за нанасяне на междинни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на други двама, за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и за закана с ликвидиране.

На 10 февруари Районната прокуратура в Бургас повдигна обвиняване против прокурорския наследник за нанасяне на междинна телесна щета. Младежът е разследван за нахлуване на мъж в Созопол на 31 август 2021 година Вследствие на нанесените удари в лицето на потърпевшия, той е бил подложен на няколко интервенции на носа.
 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР