Прокурорският син от Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати

...
Прокурорският син от Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати
Коментари Харесай

VIP в затвора: Прокурорският син Васил Михайлов и Георги Семерджиев се сбиха - Темида

Прокурорският наследник от Перник Васил Михайлов, против който са повдигнати осем обвинявания за побои и закана за ликвидиране, се е сбил с задържания за злополуката на бул. " Черни връх " Георги Семерджиев , заяви Нова тв. 

Всичко почнало със вербален конфликт, който прераснал във физическа кавга. Когато видели, че обстановката излиза отвън надзор, надзиратели се намесили и пробвали да потушат спора. Докато ги разтървавали, двамата известни пандизчии се нахвърлили върху чиновниците на Централния софийски затвор.

Заради случилото се Михайлов и Семерджиев са изпратени в наказателни килии, допълват източниците на Нова.

От правосъдното министерство са отрекли да има сходен случай.

Но преди дни прокурорският наследник още веднъж е бил в карцера поради надменно държание.

18-годишният прокурорски наследник Васил Михайлов бе предаден на съд за леки и междинни телесни повреди, закана за ликвидиране и безчинство. Младежът бе арестуван в средата на юни м.г., откакто футболният треньор Румен Андонов подаде сигнал за нанесен побой от Михайлов върху него. След като мъжът даде публичност на случая, се оказа, че не е единственият пострадал от Михайлов.

Пернишкият кмет Станислав Владимиров заплаши с митинги, в случай че органите на реда не подхващат незабавни ограничения против престъпността в града.

Другият VIP пандизчия Георги Семерджиев е упрекнат за тежката злополука на столичния бул. " Черни връх ", при която загинаха 21-годишната Хариет Стефанович и 26-годишната Христина Дилева. Тежкият случай се случи към 23 ч. на 5 юли м.г. на кръстовището на булевардите " Черни връх " и " Арсеналски ", при хотел " Хемус ". Тогава мощно " Ауди Q7 " с подправен немски номер профучава през аления светофар от НДК по посока " Черни връх ". Причината е гонка с мотор, който обаче стопира на светофара.

Джипът палач на Семерджиев, който кара без брошура (отнета му е поради шофиране под въздействие на опиати на 11 юни, само че не е задържан от чиновниците на 7-мо Районно ръководство на полицията), връхлита таксиметров автомобил, по-късно опустошава двете девойки на тротоара пред входа на метростанция " Европейски съюз ". Те умират на място. Колата се разрушава в асансьора на метрото и се чува гърмеж.

Прокуратурата образува досъдебно произвеждане против служители на реда за " чадър " над Георги Семерджиев. А служебният министър Иван Демерджиев уволни съвсем всички полицейски началници в София.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР