Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет даде съгласие за трансформиране

...
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет даде съгласие за трансформиране
Коментари Харесай

Прокурорската колегия на ВСС трансформира длъжности в администрацията на две прокуратури

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет даде единодушие за трансформиране на длъжности в Апелативна прокуратура – София, като една щатна численост за служба „ специалист, връзки с обществеността “ се преобразува в 1 щатна численост за служба „ систематичен админ “; 1 щ. бр. за служба „ хазаин “ в 1 щ. бр. за служба „ старши специалист-домакин “; а 1 щ. бр. за служба „ младши експерт – административна активност “ в 1 щ. бр. за служба „ старши експерт – административна активност “.

С решението се преценява, че АП – София е ситуирана в три обособени административни здания, което затруднява осведомителното и техническото им обслужване и снабдяването с инвентар, техника и консумативи. С измененията се усъвършенства се активността на прокуратурата и се обезпечава работата на магистратите и правосъдните чиновници.

Прокурорската гилдия даде единодушие за трансформиране на 1 щ. бр. за служба „ хазаин “ в 1 щ. бр. за служба „ старши експерт – хазаин “ в Окръжна прокуратура – Ямбол. С решението се регистрира огромният размер на отговорностите по застраховане на активността на Окръжна и Районна прокуратура – Ямбол, както и на разкритите две Териториални отделения в Тополовград и Елхово.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР