Прокурорите в Юта търсят ареста на вдовец, обвинен в опит

...
Прокурорите в Юта търсят ареста на вдовец, обвинен в опит
Коментари Харесай

Мъж, който казал на полицията, че иска да сложи край на страданието на съпругата си, е обвинен в опит за убийство в хоспис две години след смъртта й

Прокурорите в Юта търсят ареста на вдовец, упрекнат в опит да убие брачната половинка си, чиновници сподели в петък, съвсем две години откакто загуби борбата си с рака.

Заповед за арест на 45-годишния Деуейн Маккула беше подписана в сряда от арбитър от Пети областен съд, обвинявайки го в опит за ликвидиране.

Аренда Лий Маккула, на 47, умря в приют на 21 декември 2021 година, един ден откакто се твърди, че брачният партньор й се е опитал да я задуши до гибел, съгласно клетвена декларация на полицията в Ла Веркин служител на реда Стив Джонсън, в поддръжка на ареста на мъжа.

DeWayne McCulla призна, че се е опитал да убие жена си, като сподели, че желае да постави завършек на страданието й, сподели полицията. Но други близки хора отблъснаха по изказванията на обвинения за опит за ликвидиране от състрадание.

" Обадих се на обвинения Деуейн Маккула и приказвах с него ", написа Джонсън. „ Той призна, че е сложил ръката си върху врата на жертвата Аренда, в опит да облекчи стра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР