Прокурорите в прословутото дело Изчезнала майка“ в Кънектикът представиха доказателства,

...
Прокурорите в прословутото дело Изчезнала майка“ в Кънектикът представиха доказателства,
Коментари Харесай

Прокурорите „Изчезнала майка“ показват предмети, за които казват, че свързват обвиняемия с изчезването

Прокурорите в прословутото дело „ Изчезнала майка “ в Кънектикът показаха доказателства, които съгласно тях свързват обвинената Мишел Троконис с изгубването през 2019 година на отчуждената брачна половинка на нейния другар Дженифър Дулос.

Доказателствата включват риза, сутиен, връзки с ципове, ръкавици, пластмасови пончота и други неща, върху които съгласно сержант от щатската полиция Кевин Дъгън има „ сходно на кръв “ вещество.

>

Предметите са били изтеглени от контейнерите за отпадък в Хартфорд, където съгласно прокурорите видео от камери за видеонаблюдение демонстрира Троконис да седи в транспортно средство с приятеля си Фотис Дулос, до момента в който хвърля отпадък в същите контейнери малко след изгубването на Дженифър Дулос.

49-годишната Троконис е упрекната в скрит план за осъществяване на ликвидиране, подправяне на доказателства и възпрепятстване на наказателното гонене.

Тя е упрекната, че е помогнала на Фотис Дулос да прикрие убийството на жена си, чието тяло по този начин и не е открито.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР