Прокурорите от Ню Йорк разкриха във вторник другото престъпление, за

...
Прокурорите от Ню Йорк разкриха във вторник другото престъпление, за
Коментари Харесай

Прокурорите от Ню Йорк разкриха „друго престъпление“, за което се твърди, че Тръмп се е опитал да прикрие с фалшифицирани бизнес досиета

Прокурорите от Ню Йорк разкриха във вторник другото закононарушение, за което настояват, че някогашният президент Тръмп се е опитвал да прикрие, когато се твърди, че е фалшифицирал своите бизнес записи.

Окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг упрекна Тръмп по 34 точки за подправяне на бизнес записи от първа степен. За да могат прокурорите да обезпечат наказателна присъда, те би трябвало да убедят правосъдните заседатели, че Тръмп хипотетично е направил закононарушението за подправяне на бизнес записи в „ подкрепяне на друго закононарушение “.

Тръмп се призна за почтен по всички 34 обвинявания.

Прокурорът на Ню Йорк Джошуа Стайнглас съобщи във вторник, че другото закононарушение е нарушаване на закон на Ню Йорк, наименуван „ скрит план за поощряване или попречване на избори “.

Прокурорите ще се опитат да потвърдят, че хипотетичният скрит план е бил да се прикрие скрит план за нелегално поощряване на кандидатурата му.

Прокурорът Матю Колан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР