Прокурори във Висшия криминален съд на Испания разкриха днес, че

...
Прокурори във Висшия криминален съд на Испания разкриха днес, че
Коментари Харесай

Испански прокурори отвориха предварително разследване за сексуално насилие срещу Рубиалес

Прокурори във Висшия престъпен съд на Испания разкриха през днешния ден, че са почнали авансово следствие против Луис Рубиалес поради целувката по устните с Джени Ермосо на съображение, че може да съставлява закононарушение на „ полово посягане “.

„ Прокурорите от Националния съд отвориха авансово следствие, с цел да погледнат доказателствата, които могат да съставляват закононарушение на полово посягане “, се споделя в изказване на съда.

Те прибавиха, че ще се свържат и с Ермосо, с цел да й разрешат да заведе дело в границите на 15 дни.

Съдът разясни, че стартира следствието след „ недвусмисленото естество “ на изказванията на Ермосо, която съобщи след целувката, че дейностите на президента на Испанската футболна федерация са я оставили „ уязвима и изглеждаща жертва на принуждение “. Съдът добави, че е належащо „ да бъде изяснена правната значителност “ на изявленията на футболистката.

„ От обществените изказвания на Ермосо излиза наяве, че половият акт, на който е била подложена от Луси Рубиалес, не е бил с нейно единодушие “.

ФИФА спря правата на Рубиалес като президент на Испанската ФА през уикенда, като той може да понесе спомагателни наказания в Испания. Националният състезателен съвет (КСД) се събира през днешния ден, с цел да разиска недоволствата по негов адрес.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР