Прокурори ще проверяват информация за двама от списъка на Кирил

...
Прокурори ще проверяват информация за двама от списъка на Кирил
Коментари Харесай

Прокурори ще проверяват информация за двама от списъка на Петков

Прокурори ще ревизират информация за двама от листата на Кирил Петков. На прокурорите са изпратени данните от Министерство на вътрешните работи, ДАНС, КПКОНПИ и Национална агенция за приходите. Списъкът е от общо 19 лица.
Още по темата
По отношение на Александър Манолев, глобен по световния закон " Магнитски ", е открито, че в Софийска градска прокуратура (СГП) се води досъдебно произвеждане за укриване и отбягване на данъчни отговорности. С оглед на това материалите от органите на изпълнителната власт, ведно със публикациите, са изпратени по подготвеност в СГП за преценка за присъединение на същите към доказателствената цялост по делото.

Спрямо Манолев Окръжна прокуратура-Благоевград е внесла в Окръжен съд-Благоевград обвинителен акт за непозволено приемане на средства от фондове, принадлежащи на Европейския съюз.

По отношение на Васил Божков, е открито, че е един от глобените български жители по световния закон " Магнитски ". Лицето е привлечено в качеството на обвинен по следени досъдебни производства от Специализираната прокуратура (СП), предвид на което материалите от Министерство на вътрешните работи, ДАНС, КПКОНПИ и Национална агенция за приходите, касаещи Божков, и медийните изявления, са изпратени в СП по подготвеност.

За следващи дейности в хода на водената във ВКП инспекция българската общност ще бъде навреме осведомена.

С цел обективност и осведоменост призоваваме представителите на медиите и българските жители да се осведомяват за дейностите на прокуратурата от достоверни източници с оглед препятстване разпространяването на погрешна или манипулативна информация, приканват от ВКП.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР