Прокурори от Пловдив, Стара Загора и Видин се обявиха срещу

...
Прокурори от Пловдив, Стара Загора и Видин се обявиха срещу
Коментари Харесай

Прокурори от три области се обявиха срещу замесването им в политически скандали

Прокурори от Пловдив, Стара Загора и Видин се оповестиха против опитите прокуратурата да бъде замесвана в политически кавги. Позициите им са качени на уеб страницата на прокуратурата.

От Апелативната прокуратура в Пловдив се афишират и срещу опитите да се реализира вмешателство в работата на държавното обвиняване. " Ние изпълняваме отговорностите си независимо и обективно, по съвест и вътрешно разбиране, и в нашата работа се ръководим само от Конституцията на Република България и върховенството на закона ", споделят магистратите. С позицията си те декларират, че няма да разрешат да им бъде оказвано въздействие и напън в работата и ще продължат да работят в полза на българските жители, без да се преценяват с политически въздействия и всевъзможни други опити за намеси.

Колегите им от Стара Загора споделят, че ще отстояват спазването и зачитането върховенството на закона и правилото на разделяне на управляващите. Те приканват да бъдат отстоявани откритите демократични правила в Конституцията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР