Прокурорът Волф-Тилман Баумерт заяви, че при претърсване на жилищни имоти

...
Прокурорът Волф-Тилман Баумерт заяви, че при претърсване на жилищни имоти
Коментари Харесай

Откриха цял арсенал в имоти на предполагаем член на Граждани на Райха

Прокурорът Волф-Тилман Баумерт съобщи, че при претършуване на жилищни парцели в западногерманския град Вупертал са били открити документи и други доказателства, които дават съображение да се допусна, че 53-годишният мъж " най-малкото е вярвал в тайни теории, свързани с " Гражданите на Райха ".

Въпреки че арестуваният мъж е ловджия, той не е имал позволение за множеството от откритите в два негови парцела оръжия. Полицията популяризира фотоси от обиските, на които се виждат 18 дългоцевни и късоцевни оръжия. Освен това е открито и " значително количество муниции " за калибри, които не се употребяват за лов, сподели прокурорът Баумерт.

През декември бяха повдигнати първите обвинявания против общо 27 души, задържани по време на шумни обиски против хипотетични членове на " Гражданите на Райха ".

Кои са " Гражданите на Райха "

Движението отхвърля съществуването на немската страна след Втората международната война. " Гражданите на Райха " считат, че сегашната страна не е нищо повече от административна единица, която към момента е окупирана от западните сили - Съединени американски щати, Англия и Франция, отбелязва " Дойче веле ". За тях Германската империя, учредена през 1871 година, към момента съществува, освен това в рамките на Германия отпреди Втората международна война.

Значителен брой от самопровъзгласилите се за " Граждани на Райха " не изключват и насилието като средство за възобновяване на Германската империя. Движението е формирано от голям брой дребни групи и обособени хора в цялата страна. Те не одобряват законността на държавните органи на Федерална република Германия, отхвърлят да заплащат налози и са оповестили свои лични дребни " национални територии ", които назовават " Втора немска империя ", " Свободна страна Прусия " или " Княжество Германия ".

Членовете на тези групи издават лични паспорти и шофьорски книжки. Те даже създават тениски и флагове с рекламна цел. " Гражданите на Райха " подценяват обстоятелството, че тези действия са противозаконни. Те гордо афишират на своите уеб страници желанието си да " продължат битката против Федерална република Германия ".

Възстановяване на Германската империя от 1871 година

Според следствията на федералната прокуратура групата към арстувания през 2022 година принц Ройс възнамерява премахването на демокрацията и възобновяване на Германската империя от 1871 г. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР